Dan kada je Ajverson zaplakao: Filadelfija ovacijama pozdravila svog sina! (VIDEO)

Seventisiksersi su "u kanalu", ali koga je briga kada je legendarni igrač bio tu iz jednog posebnog razloga

  • 4

Malo je onih navijača Filadelfije koji su u petak došli u "Wells Fargo Centar" da bi videli Seventisikserse u akciji protiv Njujorka, jer tu i nema šta da se vidi. Znali su šta ih čeka: još jedan poraz najslabijeg tima u ligi.

>>> Ovih 10 sportista milionera je došlo do prosjačkog štapa, zbog sedmog ćete zanemeti!

Ali, sve njih, kao i široki auditorijum pred TV ekranima, zanimao je samo jedan trenutak i jedan čovek te večeri: Alen Ajverson!

Legendarni as Filija, koji je deset godina sa mnogo uspeha nosio dres Seventisiksersa (1996-2006), pojavio se u dvorani kako bi ga navijači pozdravili povodom vesti da će, uz Šakila O`Nila i Jao Minga, u septembru biti inaugurisan u "Kuću slavnih".

Na poluvremenu meča, još dok ga je spiker najavljivao i ukratko pričao o njegovoj karijeri, Ajverson samo što nije zaplakao.

Kasnije, u razgovoru sa medijima, jednostavno nije izdržao: pukao je pod naletom emocija izazvanih, između ostalog, i ovacijama navijača, koji ne zaboravljaju sa koliko su radosti i uživanja nekada, sa ponosom bili svedoci jedne velike karijere.

- Ovde sam, stojim, emocije me razbijaju... Možete samo da zamislite kakav ću biti u danu kada me budu primili u Kuću Slavnih - jedva je dolazio do reči Ajverson, boreći se da obuzda suze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA