Grobari pozvali na bojkot Skupštine Partizana!

Na naše zahteve da se zakaže Skupština oni odgovaraju pritiscima na članove, zakazivanjem par dana pred večiti derbi i gurajući u prvi plan ljude koji su već godinama bili saučesnici u lošim rezultatima, što na terenu, a najviše na poslovnom planu. Čine sve to nadajući se glasovima "profesionalnih podizača ruku" iza kojih stoji Žarko Zečević, tvrde Grobari

  • 19

Navijači Partizana okupljeni u grupu "Grobari jug" izdali su saopštenje u kome navode da će bojkotovati predstojeću Skupštinu na kojoj će biti izglasan novi predsednik i novo rukovodstvo kluba.

Pristalice crno-belih tvrde da trenutna uprava "nedeljama unazad" pokušava da "ih kriminalizuje i satanizuje", te su stoga bili primorani reaguju.

Saopštenje navijača Partizana prenosimo u celosti.

- Trenutna uprava FK Partizan nedeljama unazad pokušava da svoje navijače kriminalizuje i satanizuje. Pokušavaju da sve svoje neuspehe ove sezone, kao što su neulazak u Ligu šampiona, poraz u Ligi Evrope i rekordnih 32 boda zaostatka za večitim rivalom, opravdaju lošom srećom, a oduševljeno najavljujući osvajanje Kupa Srbije.

Grobari tvrde da iza svega stoji nekadašnji generalni sekretar kluba Žarko Zečević, sa kojim su u dugogodišnjem sukobu.

- Na naše zahteve da se zakaže Skupština oni odgovaraju pritiscima na članove, zakazivanjem par dana pred večiti derbi i gurajući u prvi plan ljude koji su već godinama bili saučesnici u lošim rezultatima, što na terenu, a najviše na poslovnom planu. Čine sve to nadajući se glasovima "profesionalnih podizača ruku" iza kojih stoji Žarko Zečević. Zato obaveštavamo javnost da navijači Partizana neće prisustvovati Skupštini zakazanoj za 12. april.

- Pozivamo sve članove Skupštine da učine isto. Takođe, navijače pozivamo da u utorak, 12. aprila, dođu na protest u 16 časova ispred SC Teleoptik i spreče da Partizan padne u ruke ljudima, koji su ga do ovde i doveli - navodi se na kraju saopštenja "Udruženja navijača Partizana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    10. april 2016 | 00:19

    To su koliko znamo navijaci zvezde! Navijaci Partizana su na istoku i zapadu!!!

  • Đenka 1989

    9. april 2016 | 23:20

    Zeko, Bjeko, odlazi, njanjanjanja, hoćete da vam pomognemo, sa vama uvek neka komedija

  • Grobari Pancevo

    9. april 2016 | 23:19

    Svi bree!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA