Emotivni Kinsi traži podršku pred CSKA: Volim Zvezdu i Partizan, volim Srbiju!

Zvezdin Amerikanac poslao vrlo važnu poruku svim ljubiteljima sporta u Srbiji pred početak četvrtfinalne serije Evrolige protiv CSKa iz Moskve

  • 11

Tarens Kinsi je nekada bio miljenik navijača Partizana, danas njegovo ime sa ponosom kliču najvatrenije pristalice Zvezde, dok crno-beli ne žele da čuju za njega.

Sada, kada je sa Zvezdom postigao veliki uspeh plasmanom u plej-of Evrolige, Kinsi se u emotivnom izlaganju na svom tviteru, obratio i jednima i drugima.

I čitavoj Srbiji, koju, kako je rekao, voli.

- Pre par godina sam se molio za Srbiju kada su se desile poplave. Nisam se molio ni za Zvezdu ni za Partizan, molio sam se za Srbiju, za narod. To mi nije bilo teško, jer volim ovu zemlju i ovaj narod... - počeo je Amerikanac.

- Takođe, uvek želim da reprezentacija Srbije bude uspešna i da se plasira u finale Olimpijskih igara. Ni od koga ne tražim da me podržava i da me tapše po ramenu zato što sam deo tima koji je ušao u Top 8. Samo želim da ljudima u Srbiji bude drago zbog našeg tima i da nas podrže u plej-ofu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zbog čega sve ovo traži, objasnio je.

-  Imamo trenere i igrače koji su Srbi. Oni ulažu mnogo rada svaki dan. Pokušajte da ne gledate boje dresa, nego nas... Srbija ima tim koji se takmiči na visokom nivou, igra u plej-ofu. To mnogo znači srpskoj ligi, ABA ligi... Ove lige imaju mnogo talentovanih igrača i trenera koji se razbijaju od posla. Imam mnogo poštovanja za njih. Ovo bi trebalo da donese mnogo uzbuđenja i gradu i prijateljima i familijama ovih ljudi, ali pre svega celoj zemlji.

Tvitovanje je završio sledećim rečima.

- Kao što sam rekao, ne tražim da nam pružite podršku kao navijači. Nije me briga za rivalstvo Zvezde i Partizana, iako volim oba tima, već za tim za koji igram, kome dajemo sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAX

    10. april 2016 | 18:38

    Volis ti pare sine

  • Rade

    10. april 2016 | 19:43

    Voliš dok ima para,nemaš ti pojma ni gde se nalaziš,ni gde je Beograd,ni gde igraš.Da igraš u Tađikistanu dok bi bilo para,voleo bi i njih,Idi bre begaj.

  • Neko iz mase...

    10. april 2016 | 19:17

    Treber je crnogorac nije Srbin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA