Kumodraž je sportski kraj! Savić: Da deci obezbedimo najbolje uslove za život i rad (FOTO)

Na inicijativu Saveta za sport u prethodnom periodu organizovani su turniri u više sportskih disciplina

  • 1

Turnir u malom fudbalu održan je u organizaciji Saveta za sport i Mesnog odbora Kumodraž 2, a učešće u ovom turniru je uzelo 6 ekipa, posle kog su  proglašeni najbolji pojedinci.

Titula najboljeg strelca pripala je Milošu Trajkoviću, a najbolji golman bio je Igor Suvajac.

Treće mesto pripalo je ekipi Kumodraž 3, drugo Uniji mladih, a pobednička ekipa bila je Kumodraž 2. Turnir je održan na veliku radost mališana i njihovih roditelja iz ovog naselja.

- Još jedna uspešna akcija OO SNS Voždovac sprovedena je na sportskom igralištu koje je renovirala opština Voždovac. Nadam se da će građani naše opštine prepoznati sve ono što Opštinski odbor i Opština za njih čine. Poštujući napore premijera Aleksandra Vučića da Srbiju napravi modernom zemljom, mi se trudimo da našoj deci obezbedimo najbolje uslove za život i rad. Mi smo u protekle dve godine obnovili svih 15 škola, sagradili 27 novih dečjih igrališta i samo takvim odnosom prema najmlađim stanovnicima možemo da idemo u lepšu i pristojniju budućnost. Zato bih zamolio sve građane da izađu 24. aprila na izbore i podrže listu broj 1 "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje" – rekao je član Glavnog odbora i predsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac Aleksandar Savić.

Foto: Promo Foto: Promo

Opštinski odbor brojnim sportskim aktivnostima promoviše zdrav način života mladih u ovom kraju. Na inicijativu Saveta za sport u prethodnom periodu organizovani su turniri u više sportskih disciplina.

OO SNS Voždovac planira da i ubuduće promoviše sport jer je on jedini put za pravilan razvoj mladog čoveka.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA