Tomić pričao o Večitom derbiju i izneo podatak koji će ohrabriti Grobare! (VIDEO)

Trener crno-belih istakao da bi Alen Stevanović trebalo da bude spreman za 151. večiti derbi

  • 0

Trener Partizana Ivan Tomić, bio je zadovoljan posle pobede svoje ekipe u poslednjem kolu regularnog dela Superlige pred plej-of. Naredni protivnik crno-belih je njihov večiti rival, i to već naredne nedelje na stadionu Zvezde, pa je Tomić i o tome govorio posle meča.

- Odigrali smo utakmicu dosta dobro. Dobro smo je počeli i na vreme smo poveli, posle čega je sve bilo lakše. Imali smo mnogo intresantnih akcija u napadu, iako mislim da još možemo da poradimo na dinamici kada igramo protiv ekipa koje sa brane u niskoj zoni. Čestitam svakom igraču na trudu i želji da pokažu sve svoje kvalitete - rekao je Tomić posle meča.

>>> RASPORED I TABELA POSLE PODELE BODOVA: Kad i ko s kim igra u plej-ofu Superlige

Na konstataciju da Zvezda ne može da slavi titulu posle derbija, jer je remizirala sa Borcem u Čačku, Tomić kaže da to ne bi mnogo uticalo na njegovu ekipu.

- Nisam znao za rezultat njihovog meča. I da je bilo drugačije, mi bismo učinili sve da oni titulu ne overe na njihovom stadionu protiv nas. Kako god, razlika je prevelika, derbi je svetkovima i mi idemo da igramo svoju igru, da u pokažemo da smo napredovali od prethodnog derbija i da vidimo koliko smo spremni da se nametnemo na gostujućem terenu i da uživamo na terenu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Saša Ilić je doktor fudbala: Maestralni kapiten Partizana poslao poruku Zvezdi pred derbi! (VIDEO)

Mladi stručnjak nije želeo da komentariše aktuelnu situaciju u Partizanu oko izbora, kada ga je novinarka pitala o tome.

- Nemam šta da kažem na tu temu. Ja sam trener i trenerskim poslom se bavim. U tom smislu se trudim sa svojim saradnicima da sprovodimo sve što Partizan zahteva od nas.

Za kraj je Tomić izneo i ohrabrujući podatak za navijače Partizana, pošto bi do derbija trebalo da se oporavi Alen Stevanović.

- Alen Stevanović bi trebalo da bude spreman, nisam skroz siguran, ali sve za sada ukazuje da će biti spreman - zaključio je Tomić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA