Otvoren novi stadion Bešiktaša: Svemirski brod "sleteo" na Bosfor! (VIDEO)

Neobičan detalj je da svako sedište ima ugrađen ekran preko koga će gledaoci moći da gledaju utakmicu i ponovljene snimke

  • 7

Koliko je Turska ekonomija visoko na lestvici svetski moćnih država svedoči i izgradnja novog stadiona Bešiktaša "Vodafon Arene", koja je trajala tri godine i koštala 100 miliona evra.

>>> 21 spektakularna fotka sa 21 najslavnijeg fudbalskog stadiona zbog kojih ćete se naježiti (FOTO)

Ovaj "svemirski brod" od sportskog objekta zvanično je otvoren u ponedeljak, kada će prvi put "crno-beli" iz Istanbula odigrati zvaničnu utakmicu u okviru Turskog prvenstva, protiv Bursaspora.

Jedinsvenost ovog stadiona, kapaciteta 42.000 mesta, čini jedan, pogotovo za naše pojmove, neverovatan detalj: na svakom sedištu, sa zadnje strane naslona, ugrađeni su ekrani pomoću kojih će gledaoci moći da prate utakmice i, recimo, reprize golova ili neki sporni momenat!

Turski predsednik Redžep Erdogan lično, uz prisustvo VIP gostiju, zvanično je proglasio otovrenim ovaj velelepni stadion izgrađen na samoj obali evropske strane bosforskog moreuza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strucnjak

    11. april 2016 | 19:19

    Zato ce nas nacionalni stadion kostati 150 miliona. ahahahaha...

  • Nikola

    11. april 2016 | 19:41

    Istu zaradu kao kamp nou?

  • truli zapad

    12. april 2016 | 03:06

    Njih svemirski brod kosta 100mil.a kod nas nisam cuo cifru manju od 150....pa sve do 300miliona....pa koliko to Sojica ima da se ugrade u razlici???Zatvori podhitno da se grade i prosire pa posle sve ostalo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA