Poludeli ste za Karijem, a tek da vidite kako igra njegov brat! (VIDEO)

Set Kari odigrao meč karijere protiv Finiksa

  • 1

Dok  u NBA ligi vlada sveopšta "Karimanija" zbog jednog igrača, trenutno najbolje što američka košarka ima, u njegovoj senci počinje da se se dešava nešto što bi za godinu-dve moglo da preraste u "Karimaniju 2".

>>> Stef Kari je opet TO uradio: Pogodio sa više od pola! (VIDEO)

O Stefu je toliko toga već rečeno, sad je red na njegovog mlađeg brata. Za verne ljubitelje NBA Set nije "od juče". U najjačoj ligi je od 2013. godine. Draftovao ga je Memfis, bio epizodista u Klivlendu i Finiksu, a trenutno je član Sakramenta.

Ove sezone nije se naigrao u konkurenciji Redžona Ronda i Darena Kolisona, koji su odmarali poslednji meč protiv Finiksa, i to je bila prilika koju je Kari čekao.

Setg je odigrao meč karijere, i to protiv bivšeg kluba: 20 poena i 15 asistencija!

Meč je obeležio sa nekoliko lucidnih dodavanja, driblinga i poena, i u gotovo svakom potezu neodoljivo je podsetio na slavnog brata.

- Set Kari, hajde da pričamo o njemu večeras - glasio je odgovor trenera Kingsa Džordža Karla, kada su ga novinari pitali da priča o utakmici.

- Čoveče, njegova partija bila je kao "hajlajt" nekog filma. Samo ono najbolje.

Bilo bi neozbiljno sada pričati o Setu kao nekome ko će za koju godinu zaseniti tri godine starijeg Stefa. Ali, ne treba zaboraviti jedno: Ko je pre tri godine mogao i da pretpostavi da će lider Voriorsa danas igrati na ovom nivou i doneti titulu Golden Stejtu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA