Vermezović se dogovorio sa Partizanom, Rašoviću nude mesto pomoćnika!

Posle sedam godina, popualrni Vermez opet preuzima komandnu palicu u Partizanu, a u petak će to potvrditi i Upravni odbor kluba

  • 0

Kako Telegraf saznaje, postignut je konačan dogovor između Uprave FK Partizan i trenera Vladimira Vermezovića, koji će naslediti Avrama Granta na klupi petostrukog uzastopnog šampiona.

U petak će biti održana sednica Upravnog Odbora na kojoj će ovaj dogovor biti i zvanično aminovan. Klub će ponuditi i mesto pomoćnog trenera Vuku Rašoviću, trenutno strategu Teleoptika. Ipak, malo je verovatno da će Rašović prihvatiti ovu soluciju, jer već duže vremena nije na istim talasnim dužinama sa upravom kluba.

Vermezović se posle sedam godina vraća na klupu Partizana, sa kojim je tokom prvog trenerskog mandata ostao upamćen po plasmanu u osminu finala UEFA lige, gde je eliminisan od kasnijeg pobednika CSKA iz Moskve. Posle Partizana, Vermezović je trenirao Spartak iz Trnave, a prethodne tri godine radio je kao trener južnoafričkog Kajzer Čifsa.

Još je neizvesno da li će Ljubiša Tumbaković preuzeti funkciju sportskog direktora, jer čeka rasplet pregovora FSS-a i Siniše Mihajlovića, jer bi u slučaju da ta kombinacija propadne, isplivao kao glavni kandidat za selektora Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA