Ludi brazilski navijači "progutali" River, ali kako su samo dočekali svoje fudbalere! (VIDEO)

Sao Paolo pobedio Argentince u tipičnom južnoameričkom ambijentu na stadionu, ali i van njega

  • 0

Za Brazilce i Argentince fudbal nije tek neko jurcanje za loptom, on je mnogo više od toga. On je religija.

Još kada se međusobno sastanu timovi iz dve najfudbalskije zemlje Južne Amerike, zabava je zagarantovana. Dodajte tome da je i ulog veliki i imate ono što se desilo u meču Sao Paula i River Plejta u okviru Kopa Libertadores.

>>> Gol o kome priča ceo svet: Zaboravićete Mesija kada vidite kakvu je magiju izveo D'Alesandro (VIDEO)

Paulista "trikolori" savladali su aktuelnog prvaka Južne Amerike rezultatom 2:1, a sem toga, meč su obeležile velike tenzije među igračima.

Strelac oba gola za domaći tim bio je Džonatan Kaleri, dok je gol za velikana iz Buenos Ajresa postigao Ivan Alonso, ali bilo je to sve sa repertoara gostiju, koji su se u finišu unervozili i izazvali incident, umalo i veću tuču.

Foto:Tanjug/Ap Foto:Tanjug/Ap

Naime, defanzivac Rivera Lionel Vangione pogodio je loptom igrača Sao Paula dok je ovaj ležao. Ubrzo su na njega krenuli Brazilci, na ove Argentinci, i nastao je metež čiji je epilog bio crveni karton za Vangionea.

U 87. minutu zbog drugog žutog kartona isključen je i igrač Sao Paula Žoao Šmit.

Sao Paulo je ovom pobedom preuzeo drugo mesto na tabeli grupe sa 8 bodova i izjednačio se sa River Plejtom. Oba tima imaju bod više od bolivijskog Strongesta kolo pre kraja grupne faze takmičenja.

Burno je bilo i pre meča, van stadiona, gde je nekoliko hiljada temperamentnih navijača Sao Paula pesmom i bakljama priredilo spektakularan doček za njihove igrače čiji se autobus jedva probio kroz masu "ludih" Brazilaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA