OLIMPIJSKI ŠAMPION KAO BORAT: Zbog opklade će nositi muški jednodelni kupaći na ceremoniji otvaranja OI u Londonu

Rasel Mark bio je ubeđen u pobedu tima za koji navija, toliko čvrsto da se opkladio, ali sledeći put će bolje promisliti...

  • 0

Olimpijski šampion u streljaštvu Rasel Mark izgubio je zanimljivu opkladu, koja bi mogla skupo da ga košta. Naime, 48-godišnji Australijanac će na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu nositi takozvani menkini (bikini za muškarce).

On je bio ubeđen da će Karlton pobediti Sent Kildu na stadijumu "Etihad" u okviru ragbi lige, pa se opkladio da u slučaju drugačijeg rezultata obući svetlozeleni jednodelni kupaći za muškarce na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu onakav kakav je nosio Borat iz istoimenog filma . Na njegovu nesreću, "sveci" su slavili protiv "plavaca" 122 prema 98 na stadionu "Itihad".

- Mora da sam bio pod dejstvom alkohola. Karlton je obećavao mnogo, ali su bili očajni i to me ubija - rekao je Rasel jednoj australijskoj televiziji kroz smeh.

- Vidi stvarno, to sam rekao. I dalje ne mogu da verujem da su "sveci" uspeli. U svakom slučaju, dosta ljudi misli da bi menkini bio bolji izbor od uniforme koju su nam izabrali, zato ne kapiram zašto se toliko drže frka - šaljivo je dodao Rasel, osvajač zlate iz Atlante 1996. i srebrne iz Sidneja 2000. godine.

Majk Tankerd, potparol australijskog Olimpijskog komiteta, izjavio je da to baš ne bi bio dobar stajling, ali je ipak kontaktirao sa "Sports kraftom", proizvođačem sportske opreme koji proizvodi uniforme za sportiste i uverio se da ne prave menkinije.

- Problem su i njegove godine. Rasel nije baš goluždravo pilence i njegovi dani kad bi mogao da bude model te vrste su odavno prošli. Ne mislim da bi po ceo tim bila dobra slika Rasela u takvom kupaćem. I osim toga, ovo će mu biti šeste Igre, a možda će čak nositi i zastavu. Zamislite čoveka koji ima takvu čast da predvodi našu delegaciju i nosi zastavu, pa da bude u menkiniju. Pritom, u Londonu je dosta hladno i ne bismo da se prehladi - rekao je Tankerd.

(Telegraf.rs / foto: russellmark.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA