SUPERLIGA, PLEJ OF: Borac želi pobedu protiv Čukaričkog

Prvi meč plej ofa Superlige Srbije u fudbalu igra se u petak od 18 sati

  • 0

Kapiten čačanskog Borca Mario Maslać izjavio jeda ekipa protiv Čukaričkog na startu plej-ofa želi da pokaže da je visoka pozicija u Superligi realnost.

Čačani i Beograđani sastaju se u peak od 18 sati na Banovom Brdu.

- Pokazao je Borac jesenas, u nekom drugom sastavu, ali i ovog proleća, da je četvrto mesto realnost, pravi odraz našeg individualnog i timskog kvaliteta. Tako moramo i da se ponašamo u plej-ofu, naročito protiv odlične ekipe Čukaričkog.

- Istina, prioritet je Kup i revanš protiv Javora (2:1 za Ivanjičane u prvom meču), ali identičnu težinu nose i prvenstveni dueli. Domaćin igra sve bolje, ali verujem u ostvarenje pozitivnog rezultata - rekao je Maslać na konferenciji za medije.

Mladi napadač Lazar Jovanović deli mišljenje kapitena, respektuje Čukarički, ali i poručuje da to može biti do kraja neizvestan susret.

- O Čukaričkom se baš sve zna tako da su suvišne pohvale na njihov račun. Imamo i mi svojih aduta, možemo uspešno da im pariramo i ostanemo neporaženi - istakao je Jovanović.

Superliga 31. kolo (Plej of)

Petak:

Čukarički - Borac 18.00

Subota:

Vojvodina - Radnički Niš 15.00

Javor - Spartak 16.00

Novi Pazar - Jagodina 16.00

Voždovac - Radnik 16.00

Crvena zvezda - Partizan 18.00

Nedelja:

Mladost - Rad 17.00

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA