Ni crveni karton nije uprljao sjajnu partiju Rendulića na derbiju, a Delije su to znale da cene (VIDEO)

Iskusni štoper je, po mnogima, bio najbolji pojedinac na večitom derbiju

  • 21
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pojavljivanje Zorana Rendulića u prvoj postavi Crvene zvezde na 151. večitom derbiju bilo je iznenađenje za mnoge, ali ne i trenera crveno-belih Miodraga Grofa Božovića koji je prepoznao da je iskusni štoper spreman za ovakav meč.

I Rendulić mu se odužio - odigrao je fenomenalnu utakmicu i bez sumnje bio najbolji na terenu u redovima Zvezde, iako je na samom kraju meča dobio crveni karton.

>>> Sve ekskluzivne snimke i materijal sa 151. Večitog derbija pratite ovde!

>>> OVA GLAVA LUDA: Grobar sam krenuo na Delije! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

- S razlogom su se pribojavali jer sam na početku sezone bio povređen. Posle se i tim iskristalisao...Možda me nisu dobro ni upoznali. Drago mi je što sam svima pokazao da mogu da računaju na mene. Malo je taj crveni karton pokvario sve, ali se nadam da se te stvari neće dešavati - rekao je Rendulić za Telegraf na kraju meča.

Upravo prilikom izlaska sa terena, nakon tog crvenog kartona, bilo je jasno i da su navijači Crvene zvezde prepoznali šta je sve dobro Rendulić učinio na derbiju.

- Navijači su verovatno prepoznali tu moju partiju. Taj osećaj kada sam čuo da mi navijači skandiraju ne mogu da opišem rečima. To ću sigurno pamtiti do kraja života. Nisam se nadao tome. Dok sam odlazio sa terena i prilazio severu svašta mi se motalo po glavi. Pogotovo što sam drugove ostavio na cedilu poslednji minut - rekao je Rendulić za Telegraf na kraju meča.

>>> IBANJEZ ULETEO U FACU SAŠI ILIĆU: Nemoj da mi glumiš frajera ovde! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Čak i kod tog drugog žutog kartona postupio je školski. Sprečio je kontranapad i verovatno bi bio još veći heroj da Kahriman nije nespretno primio gol. Te poslednje trenutke, pogodak Evertona i skandaloznu proslavu Rendulić je gledao iz tunela.

- Nisam najbolje ni video gol Evertona. Ne bih preterano da komentarišem to. Stranac verovatno ne zna kakve emocije su ovde kada je u pitanju večiti derbi. Bez razloga je izazvao gnev navijača iz suprotnog tabora, ali i to je derbi - istakao je Zvezdin štoper.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    17. april 2016 | 13:41

    Covjek odigrao utakmicu karijere, bez ijednog promasaja i kiksa! Kad bi igrao na ovom nivou ne treba nam pojacanje za evropu

  • Delije Čikago

    17. april 2016 | 13:38

    Najbolji štoper u Srbiji.

  • Laki626

    17. april 2016 | 12:58

    Rendulić i Cvetković su bili dobar izbor...sigurni,čvrsti....a i prvi žuti nije trebao on da dobije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA