Everton se izvinio Delijama: Ponele su me emocije

Nisam imao želju bilo koga da uvredim, jednostavno to je bilo jače od mene i nisam razmišljao. Bio sam presrećan zbog gola i izjednačenja. Slušao sam o derbiju, ali ni sam nisam verovao dok ovo nisam doživeo, rekao je, hladne glave, Brazilac

  • 44

Dan nakon 151. večitog derbija u kome je Partizan golom Brazilca Evertona "ukrao" pobedu Zvezdi, igrač čiji je gol i proslava istog izazvao veliki broj komentara, oglasio se putem zvaničnog klupskog sajta.

>>> (VIDEO) Evertonov izlazak s terena: Kroz šta je sve prošao zbog provociranja Delija?

Everton se izvinio navijačima sa severa koje je, najblaže rečeno naljutio "sambom" pred njihovim očima, odmah pošto je postigao izjednačujući gol.

- Koristim ovu priliku da se svima izvinim, posebno navijačima sa severa zbog nesportskog gesta. Svi znamo šta je večiti derbi i koliko adrenalina nosi. Tokom čitavog meča je krv bila uzavrela, a to je dodatno podigao i moj južnjački temperament. Sve je pucalo od energije sa obe strane terena, što ste mogli i sami videti - kaže Everton i dodaje da nije imao nameru da omalovaži bilo koga.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nisam imao želju bilo koga da uvredim, jednostavno to  je bilo jače od mene i nisam razmišljao. Bio sam presrećan zbog gola i izjednačenja. Slušao sam o derbiju, ali ni sam nisam verovao dok ovo nisam doživeo. Čestitam i  igračima C. zvezde na fer i korektnoj igri. Još jednom se izvinjavam, jer nisam imao nameru da bilo koga uvredim.

>>> IGRAO SAMBU, PA JEDVA SAČUVAO GLAVU: Izlazak Brazilca sa Marakane će se prepričavati (FOTO) (VIDEO)

Brazilac je pun utidsaka nakon prespavane noći.

-  Derbi je derbi i on se ne može porediti ni sa jednom utakmicom. Igrao sam mnoge i svima prilazim krajnje profesionalno, ali energija koja se oseti između ova dva kluba, navijača na tribinama i želje da se pobedi, nose vas čak i nakon zvuka pištaljke za kraj. Presrećan sam sto smo izjednačili u poslednjim sekundama. Adrenalin još uvek radi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Navijač Zvezde u uniformi: Žandarm burno proslavio gol Sikimića! (VIDEO)

O njegovom golu sa blizu 40 metara još uvek se priča, i pričaće se.

- U tom trenutku vas samo nosi želja da date gol. Iako je adrenalin radio, bio sam svestan da u svakom trenutku mogu čuti pištaljku. Bio sam siguran u sebe, znam da imam dobar šut. Istina, bilo je preko 30 metara, ali tada ne pravite tu vrstu kalkulacije. Želeo sam samo da izjednačimo i uspeli smo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    17. april 2016 | 16:19

    Pa šta će on video gde se raduje Sikimić pa mislio dai on treba tamo da trči jer je navijanje neuporedivo bolje

  • Cruyff

    17. april 2016 | 18:05

    Ej ljudi ali ubedljivo najsmesniji lik na derbiju je bio onaj Gogua ja sam umirao od smeha,pa ono nema ni na farmi.. Ahahahhahaha

  • Gorcilo

    17. april 2016 | 18:32

    I u vasem Brazilu nema ovako nesto. Ovakav derbi mogu samo da sanjaju i u Evropi, a i u juznoj Americi. Ovako nesto se u svetu desava samo kod nas. Najjaci derbi na planeti zemlji. Ne mogu da mu pridju ni Real-Barselona, Bayern-Borusija, Milan-Inter, Lazio-Roma, M.United-M.City itd, itd....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA