DOSAD NEVIĐEN SNIMAK: Izašli smo kroz tunel Marakane sa igračima Zvezde i Partizana na večiti derbi (VIDEO)

Uključili smo kameru u tunelu Marakane i čekali igrače neposredno pred početak meča *Ovako je izgledao njihov put do terena ispod severne tribine

  • 28

Da li ste se ikada pitali šta se dešava u tunelu pred večiti derbi i kako izgledaju i kako se ponašaju fudbaleri Crvene zvezde i Partizana pre nego što izađu na teren pred Delijama i Grobarima?

>>> Sjajan gest sportskog direktora Zvezde nakon završetka večitog derbija (VIDEO)

>>> IBANJEZ ULETEO U FACU SAŠI ILIĆU: Nemoj da mi glumiš frajera ovde! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Telegraf vam ekskluzivno donosi snimak kakav dosad nije viđen na derbijima, u kome je prikazan izlazak igrača kroz tunel.

Koračali smo rame uz rame sa kapitenima Aleksandrom Lukovićem i Sašom Ilićem, koji su poveli svoje saigrače na travu Marakane, a zatim se našli tik iza trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

>>> OVA GLAVA LUDA: Grobar sam krenuo na Delije! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

>>> STAMPEDO KRVI I POLUPANE LOBANJE: Najbrutalniji snimak tuče Delija i policije! (VIDEO)

Za razliku od nervoze koja je bila više nego izražena na terenu, u tunelu je sve bilo mirno. Niko gotovo da nije ni progovorio. Na licima igrača se moglo videti da su neki opušteni i nasmejani, dok su pojedini očigledno bili ili pod tremom ili ''nabrijani'' do maksimuma i bili su ''smrtno ozbiljni''.

Pogledajte u snimku kako je sve do izgledalo - od trenutka kada su igrači ušli u tunel, dok su prolazili podno Severa Delije pevaju i na kraju kada su izašli na zeleni tepih.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    18. april 2016 | 00:56

    Kad gledam ovo prisecam se vremena iz zlatnih osamdesetih.Nije bilo sanse da stadion ne bude dupke pun,onaj deo zapadne tribine ka jugu,gde sam najcesce kao decak sedeo je bio krcat.Nije bilo policijskih kordona,kao pred neko opsadno stanje,daleko manje ljudu.Vrveli su tada stadioni kada su veciti igrali.Bilo je i tada carki ali ni prici ovome danas.Zao mi je sto je doslo ovakvo vreme i sto bas ovi mladji navijaci ne mogu da znaju kako je to nekad izgledalo.I kako da ne budem nostalgican i da se ne prisetim nekog lepseg vremena,to je bio neki drugi svet,a o kvalitetu fudbala da ne govorimo.Mozda ce jednog dana nasa institucija fudbala doziveti preporod,kada nam drzava ponovo bude uredjena i kada ljudi budu dolazili na stadion iskljucivo zbog fudbala.

  • vlada

    18. april 2016 | 00:27

    Kakav nam je tunel kao u horor filmu. Kad gledate LS pa vidite tunele Alijanc arene ili Emirata i ostalih ucesnika a ono bukvalno hotel sa pet zvezdica. Mi ostali u proslom veku a tolike su pare pokradene

  • Messi

    18. april 2016 | 00:43

    Tunel je realno krs. Kao skloniste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA