"Zbog Gvardiole nećemo osvojiti titulu"

Ima li mesta ovakvoj izjavi aktuelnog menadžera Mančester Sitija?

  • 4

Odlazeći menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini smatra da je njegova ekpa zbog Pepa Gvardiole ispala iz trke za šampionsku titulu.

Siti je u februaru objavio da na kraju sezone čileanskog trenera menja Španac, a od tada su "građani" gubili od Lestera (3:1), Totenhema (2:1) i Liverpula (3:o), a ti porazi su znatno uticali na sadašnje treće mesto Sitija na tabeli.

>>> Ko su najplaćeniji treneri sveta? Mnogi očima ne veruju zbog 3. mesta

- Krajem februara pojavila se vest o promeni menadžera i o igračima koji će napustiti klub. Objava o dolasku Gvardiole je loše uticala na ekipu. Fudbalerima nije bilo lako da čitaju u novinama o tome ko ostaje, a ko odlazi. Tako se izgubi koncentracija - rekao je Pelegrini.

- Naravno, iz različitih razloga smo izgubili važne utakmice u februaru. Porazi od Lestera i Totenhema koštali su nas borbe za titulu jer nismo očekivali da ćemo izgubiti te utakmice - dodao je Pelegrini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    18. april 2016 | 16:28

    Veštački tim od arapskih petro dolara.

  • sibin

    18. april 2016 | 16:56

    kakav Pelegrini,on ce nesto da prica a izbacio je iz tima oba nasa fudbalera

  • Џорџ

    18. april 2016 | 23:44

    Ти,Пелегрини,неспособњаковићу,од момента кад си крочио у Сити,довели су ти све које ди пожелео играче и ништа ниси успео да велико освојиш,и ти причаш да је Гвардиола крив...а чим дође освојиће нешто гарантујем

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA