Čović se izvinio Teodosiću, Evroliga sprema nove kazne za Zvezdu

"KK Crvena zvezda Telekom najoštrije osuđuje nerazuman i neodgovoran potez jednog pojedinca, koji je bacio senku na spektakl u 'Kombank Areni", poručuju iz kluba

  • 10

Zbog sramotne scene u poslednjoj evroligaškoj utakmici Crvene zvezde ove sezone u Kombank areni, klub se oglasio i osudio potez navijača koji je čašom gađao igrača moskovskog CSKA, Milošta Teodosića.

Ističe se da se predsednik kluba Nebojša Čović izvinio srpskom reprezentativacu za neprijatnost.

>>> Pojavio se snimak napada na Teodosića od strane navijača Zvezde! (VIDEO)

Saopštenje prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda Telekom najoštrije osuđuje nerazuman i neodgovoran potez jednog pojedinca, koji je bacio senku na spektakl u “Kombank Areni” i pogodio plastičnom čašom sa vodom, reprezentativca Srbije, košarkaša CSKA i velikog simpatizera Crvene zvezde Miloša Teodosića.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

KK Crvena zvezda Telekom tokom cele sezone ukazuje na veliki problem neodgovornih pojedinaca "navijača” koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren, koštali klub više desetina hiljada evra i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu.

Predsednik kluba Nebojša Čović odmah nakon incidenta koji se dogodio po završetku utakmice, izvinio se ispred svlačionice u ime KK Crvena zvezda u vrlo srdačnom razgovoru Milošu Teodosiću, koji ničim nije zaslužio ovakav "tretman” neodgovornih pojedinaca u "Kombank Areni”.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Davor Ristović, direktor KK Crvena zvezda Telekom:

- Žao mi je što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi, i veliki uspeh našeg kluba, bacio neko ko ne želi dobro KK Crvena zvezda. Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičena, u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu! Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost u Kombank Areni, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije, i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    19. april 2016 | 16:26

    Zvezdu treba kazniti neigranjem pred stokom na dvije god minimalno kao i sve ostale klubove jer nema druge! Da sam na mjestu Tea odrekao bi se i reprezentacije a o zvezdi ne bi nikad pricao... Veliko razocarenje za covjeka koji voli Zvezdu, koji je na severu pratio utakmice, a sve isto smo uradili i peri anticu koji ima tatoo CZ sramota me sto sam navijač CZ. Neko ce misliti da sam grobar, Al kunem se da nisam

  • Milos

    19. april 2016 | 17:44

    Ma to su neki Libijci, oni sto su bacali papke.

  • Pera

    19. april 2016 | 17:42

    Super sad sve sto ste zaradili pada u vodu jer ce vas Evroliga odrati vise nego prosli put,prvo ste udarili svoj na svoga + kazna i neka zabrana igranja bez publike i eto gluposti nikad kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA