Novak odgovorio Mariju o dopingu, a britanskim medijima se nije svideo njegov stav

Najbolji teniser sveta poručio je da je ponosan zbog integriteta tenisa

  • 8

Svojom izjavom o dopingu je britanski teniser Endi Mari ponovo aktuelizovao priču u vezi sa nedozvoljenim supstancama u tenisu, a na njegovu neodređenost u rečima burno je reagovao trener Novaka Đokovića, Borisa Bekera.

Na istu temu je najbolji teniser sveta govorio pred kamerama CNN-a posle ceremonije u Berlinu, gde je Đoković po treći put osvojio nagradu za najboljeg sportistu godine.

- Naravno da postoje spekulacije i glasine, deluje da je tenis "na radaru" - započeo je Novak, koji je razgovarao sa Marijem o ovoj temi.

- Mediji pokušavaju da naprave priče i tako dalje. Sve dok se ne pojavi dokaz da se neko od igrača ne dopinguje, naš sport je "čist", i želimo takvim da ga održimo. Ja sam zapravo ponosan zbog integriteta tenisa - rekao je Đoković u Berlinu.

A posle ovoga reagovao je britanski "Gardijan", koji je kao problem postavio to što se Mari i Đoković nisu usaglasili po ovom pitanju.

Jednom od novinara se nije svidelo što je Đoković "opušteniji" po ovom pitanju od drugog igrača sveta.

"Zar Đoković nije video pres konferenciju Marije Šarapove na kojoj je priznala da je pala na doping testu jer je koristila meldonijum? Zar nije video objavljen podatak da je 173 igrača koristilo doping? Da li se on to ne seća istrage o sumnjivim mečevima o kojima se pisalo tokom Australijan opena," navodi se u tekstu kojim se zaklučuje:

"Betmen (Mari) i diplomata (Đoković) i dalje su daleko od ovako važnog problema, i ni jedan ni drugi nisu u pravu."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    19. april 2016 | 18:51

    Ja ne znam sta ovaj covek treba da kaze da bi zadovoljio, strane hostaplere

  • april

    19. april 2016 | 19:53

    Nole Care,britancima je krivo i ne mogu da prezale što oni nemaju najboljeg sportistu na svetu,i nemoj više ni na kraljicin zahtev da puštaš Mareja da te pobedi?

  • Soma

    19. april 2016 | 19:30

    A oce li da se uzbudjuje zbog vas nabusanih Britanaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA