Ovaj šampion se hvali da je spavao sa više od 600 devojaka!

Igrač kriketa sa Barbadosa Tino Best tvrdi za sebe da je spavao sa mnogo žena, a svoju priču je pretočio u knjigu "Mind the Windows"

  • 11

Igrač kriketa sa Barbadosa, Tino Best otkrio je da je spavao sa mnogo žena između 500 i 650 devojaka do sada i ne namerava da stane. Tino igra za engleski klub Jorkšir.

>>> Kada si poznati sportista, onda ovakva proslava Nove godine nije iznenađenje (FOTO)

On je u ispovesti za Dejli Mail, ispričao svoju priču:

- Volim devojke i devojke vole me.  Ja sam najzgodniji ćelavi momak na svetu. Šalim se da sam crni Bred Pit. Svuda gde god sam igrao kriket ja sam pričao sa devojka,a išao na sastanke i spavao sa njima.

- Pretpostavljam da sam spavao sa 500 do 650 devojaka iz celog sveta.

- Imam ćerku Tamani sa svojom prvom ljubavi Melisom, ali stvari su postale loše za nas. Postao sam plejboj, muška kurva. Ako mi se svidi devojka, ja joj priđem i pričam sa njom, ko god da je.

- Da vidim Bijonse i da je slobodna ja bi otišao i pozdravio bih je "Ćao, ja sam Tino, kako se ti zoveš" To je moj način da uspostavim komunikaciju i nijedna me devojka nije do sada izvređala - rekao je Tino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xx

    21. april 2016 | 08:01

    Isti DZej::::)))

  • Zule

    21. april 2016 | 00:46

    Sta, ispade devojke samo broj, ej jadan ti, a i one koje su sa tobom. Ovo bih ja nazvao zivotinjskim nagonima. Pa sto ni jedna ne ostade sa tobom, jado. Evo ja sam spavao sa sedam devojaka dok nisam nasao pravu, i od tad sam samo sa njom i super nam je. Mozda nisam sa glavom uredu, a ?!

  • Peca

    20. april 2016 | 22:30

    Uuf,ovaj ga pretera brate.al dobro,zadovoljan sam i sa drugim mestom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA