Rendulić o "sukobu" saigrača: Nemoguće je pomiriti Kataija i Vijeiru (VIDEO)

Rendulić kakvog do sada niste upoznali, nije ni čudo što ga saigrači toliko "gotive"

  • 5

Rezultati Zvezde ove sezone možda ne bi bili tako dobri da iz svlačionice ne zrači dobra tmosfera, za koju je, često to vole da istaknu igrači, najzaslužniji Zoran Rendulić.

>>> Ni crveni karton nije uprljao sjajnu partiju Rendulića na derbiju, a Delije su to znale da cene (VIDEO)

Iako je do sada dobijao malo prostora kod Božovića, to uopšte ne smeta Renduliću da sve vreme bude generator pozitivne energije i zabave u taboru crveno-belih.

Rendulić je odgovarao na pitanja navijača u redovnoj rubrici na Zvezda TV i tom prilikom je pokazao zbog čega je omiljen među saigračima. Izdvojili smo jedno koje nas je najviše privuklo. Glasilo je:

Da li imaš moć da pomiriš Vijeiru i Kataija?

Rendulić se prvo nasmejao, pa odgovorio:

- Njih dvojicu ni Koperfild ne može da pomiri - rekao je, pa pojasnio:

- I jednom i drugom treba po jedna lopta na terenu. Ne razumeju se pošto Vieira priča tečni portugalski, a Katai priča mađarski tečni. Teško je njih dvojicu pomiriti. Jedino možda da ja igam špica, njih dvojica po strani pa da ja tu nešto uradim, ali teško.

Rendulić je takođe odgovarao na pitanja da li gleda rijaliti programe, kako će reagovati Ronaldo kada se nađe naspram njega naredne sezone u Ligi šampiona i da li će se nekad oprobati u ulozi "stend ap" komičara, ali i na ostala zanimljiva pitanja.

Definitivno vredi pogledati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    20. april 2016 | 22:43

    Opasan štoper, prosto ne mogu da verujem da nije nosioc Zvezdine odbrane, čovek stena, groBari nisu mogli akciju da naprave pored njega, najbolji štoper ubedljivo u Srbiji a mi dovodimo Edsona za 300 000, pa to nije normalno, e zato smo tu gde jesmo.

  • DocaPFK

    20. april 2016 | 22:09

    Hahahaha koji kralj...

  • Balansero

    20. april 2016 | 22:54

    Ko je bre ovaj indijanac? Taman za vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA