Bjelica dobio ozbiljnog trenera, Garnet će igrati i u 40. godini!

Tom Tibodo, posle godinu dana pauze, preuzima ekipu Timbervulfsa

  • 1

Sa Semom Mičelom "nije išlo", pa je Minesota rešila da uozbilji priču za narednu sezonu.

Novi trener supertalentovanog mladog tima čiji pun potencijal nije uspeo da ispliva pod vođstvom Mičela, biće Tom Tibodo, bivši trener Čikago Bulsa.

Tibodo će, pored trenerske uloge u novom klubu, prema dogovoru, obavljati i ulogu generalnog menadžera, ili, u prevodu, njegova će biti poslednja za sve vezano za sastav ekipe.

Tibodo je posle odlaska iz Čikaga krajem maja 2015. godine, bio bez angažmana.

Najproduktivniji period karijere imao je upravo u Bulsima, koje je preuzeo 2010. godine, a iste godine ih je vodio do finala Istočne konferencije gde je Čikago poražen od Majamija.

Te sezone proglašen je za najboljeg trenera lige, najviše zbog činjenice da je izjednačio rekord lige po broju pobeda (62) u ruki sezoni.

Takođe, Tibodo i dalje drži rekord kao najmlađi trener sa 100 pobeda u NBA, do kojih je došao posle 130 mečeva.

Još jedna vest iz Minesote, koja takođe čeka na potvrdu, glasi da će legenda NBA lige Kevin Garnet igrati i naredne sezone za Timbervulfse!

Garnet u maju puni 40 godina, ali veruje da ima snage da "izgura" još jednu godinu u najjačoj ligi na svetu. On bi za poslednju godinu ugovora trebalo da dobije 8 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA