Zvezdu ne žele na Elektrotehničkom fakultetu (FOTO)

Prekinuta tradicija druženja kluba sa Marakane i studenata

  • 13

Zvezdina misija poseta fakultetima je naišla na prvi zid. Ranije dogovoreno gostovanje pojedinaca iz kluba sa Marakane otkazano je, a ovu informaciju je podelio savez studenata Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu nekoliko sati uoči najavljenog događaja.

- Dragi studenti ETF-a obaveštavamo vas da se gostovanje FK Crvena zevzda na našem fakultetu otkazuje. Uprava fakulteta nije odobrila održavanje jednog ovakvog skupa.

- Izvinjavamo se, učinili smo sve što je bilo dp nas. Posebno izvinjenje upućujemo upravi kluba - pisalo je na Fejsbuk stranici ove organizacije.

Printskrin: facebook/Savez Studenata Elektrotehnickog Fakulteta Printskrin: facebook/Savez Studenata Elektrotehnickog Fakulteta

Podsećamo, 18. aprila Crvena zvezda i ETF su najavili druženje sa studentima po ugledu na prethodna koja su održana na Mašinskom, Ekonomskom i Fakultetu političkih nauka.

Detaljniji razlozi otkazivanja za sada nisu poznati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. april 2016 | 16:22

    Dodjite na Pravni!

  • Pera

    21. april 2016 | 17:28

    Sveuciliste u Zagrebu je zaintersovano za gostovanje nogometnog kluba Crvena Zvijezda,kontakt izvrsiti preko aktuelnih igraca u vasem klubu,bok decki vas Prosinecki.

  • lesa

    21. april 2016 | 20:01

    Pa hoce studenti da uce, a ne da slusaju bezmozgovice kako sole pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA