Idealni tim Premijer lige: Samo tri igrača nisu iz Lestera i Totenhema!

Čak osam igrača, po četiri iz oba tima koja se bore za titulu, u idealnoj su postavi lige, i trojica "uljeza"

  • 1

Najbolji tim Premijer lige ove sezone bitno se razlikuje od nekih prethodnih, sudeći prema informaciji "Dejli Mejla" koji je prvi "tvitnuo" idealnih 11 za sezonu 2015/2016, koja ulazi u dramatičan finiš. 

U idealnoj postavi posle dugo vremena, što je bilo za očekivati, nema "ni traga, ni glasa" od igrača Čelsija, Liverpula i Mančester sitija, a svi dobro znamo kolika koncentracija vrhunskih fudbalera je prisutna u pomenutim klubovima.

Takođe, u timu sezone nema ni igrača Mančester junajteda, doduše ima golmana i, po mišljenju mnogih, jedine svetle figure Van Galove čete ove sezone Davida De Hee.

Iz Arsenala tu je Hektor Belerin, a svoje mesto među idealnih 11 potpuno zasluženo našao je fenomenalni ofanzivni vezni Vest Hema Dimitri Paje.

Logično, najviše igrača dolazi iz dva tima koja su obeležila tekuću takmičarsku godinu - Lestera i Totenhema. Po četiri.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iz redova "pevaca" to su levi bek Deni Rouz, štoper Tobi Aldervireld, vezni Dele Ali i napadač Hari Kejn, dok su iz Lestera, pored tandema Vardi-Marez, u timu godine zadnji vezni N'Golo Kante i defanzivac Ves Morgan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nijedan klub iz crne gore ne ispunjava kriterijume za igranje u evropi

    3. maj 2016 | 01:13

    Pogledajte ko vodi pojedine klubove u c.gori pa ce vi sve biti jasno. Kladionice i pranje novca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA