Huligansko ludilo u Buenos Ajresu: Kolumbijci potezali mesarske noževe na Bokine navijače! (VIDEO)

Huligani Deportivo Kalija usred argentinske prestonice izazvali ozbiljne incidente

  • 0

Navijači Deportivo Kalija i Boke Juniors sukobili su se na ulicama Buenos Ajresa pre utakmice njihovih klubova u okviru Kopa Libertadores (južnoamerička Liga šampiona).

>>> Španski huligani male mace za srpske: Više trčali, nego što su se tukli! (VIDEO)

Na osnovu snimaka koji su zabeleženi u trenutku kada u se susrele dve grupe navijača, bio je prilično napeto, iako, srećom, nije došlo do fizičkog obračuna, već se sve završilo na razmeni tvrdih predmeta, jer su jedni bili u autobusima, a drugi napolju.

Kolumbijci su se zaletali na vozila gradskog prevoza u kojima su bile pristalice Boke, uspeli su pritom da poskidaju i neke male zastave koje su kući odneli kao trofeje.

Prilikom napada nekolicina huligana Deportiva bila je ozbiljno naoružana, pritom mislimo na jednog od njih koji se zaletao na autobus sa velikim mesarskim nožem u ruci, što se jasno vidi na snimku.

S obzirom na to da se incident dogodio u strogom centru grada, nije dugo trajao, jer su se jake snage policije grupisale između dve grupe navijača i odvojeno ih sprovele na "Bombonjeru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA