Nije sramota što Čukarički želi igrača Partizana: Retko pozitivan stav uoči gradskog derbija

Da se ne lažemo, treneri retko kada na ovaj način komentarišu neobične transfer aktuelnosti

  • 2

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak je uoči derbi susreta drugog kola plej-ofa Super lige prokomentarisao informaciju da je klub sa Banovog brda zainteresovan za igrača Partizana Nemanju Mihajlovića.

- To vidim prvenstveno kao želju, moju i mog stručnog štaba, koju smo preneli vlasniku kluba Draganu Obradoviću i koju je on sa oduševljenjem prihvatio. Nije sramota i sasvim je normalno kazati to što mislite. Isto tako je normalno imati ozbiljne želje.

Foto: fkčukarički.rs Foto: fkčukarički.rs

- Pričali smo o raznim igračima koji imaju kvalitet, pa tako i o igračima koje lično poznajem, u čijem sam kratkom periodu karijere učestvovao i koje sam vodio. Kad govorimo o Mihajloviću, tu su i Miladin Stevanović, Saša Lukić. To su momci sa kojma sam radio kao selektor u kadetskoj reprezentaciji Srbije. Mihajlović doduše tada nije bio u Partizanu nego u Radu. Ne vidim ništa spektakluarno ako imamo želju da dovedemo nekog igrača.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- To je svuda u svetu i Evropi normalno. U Srbiji Zvezda i Partizan godinama dominiraju. Cilj svih nas je da ovde bude što više kvaliteta i da se više ekipa uključi za vrh tabele. Mislim da to publiku dovodi na stadione i da su to zdrave stvari u kojima ne vidim ništa loše - rekao je Milan Lešnjak.

Utakmica u Humskoj, između Partizana i Čukaričkog počinje u subotu od 19 časova, a gosti sa Banovog brda će biti bez Erhana Mašovića i Obenga Regana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorcilo

    22. april 2016 | 14:15

    Da ali je sramota sto glodari traze 10.000.000 evra. Pa nije Cuka Real Madrid.

  • Bojan

    22. april 2016 | 15:48

    Hahaha Ja bih bas suprotno postupio i rekao da je Mihajlovic slobodan ako zeli da ide u Cukaricki! A zna se sta bi igrac rekao... Rekao bi hvala,ali ne hvala!Tako bih im spustio za ove male carke.A narocito ovom Lesnjaku sto se dokazuje svojim drugovima sa marakane. Za pola godine i jedan derbi odigran i svi pricaju o Mihajlovicu,a u Radu se naigrao i nista...Tako bi bilo i u Cuki.To je Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA