Nadal se osvetio Fonjiniju za sve prozivke i poraze u prošlosti (VIDEO)

Španac nastavlja sa dobrim rezultatima na šljaci i plasirao se u polufinale turnira u Barseloni pobedom nad Fabiom Fonjinijem

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Rafael Nadal se plasirao u polufinale turnira u Barseloni, pošto je savladao Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 (6:2, 7:6) i tako potvrdio dobru formu nakon osvajanja Monte Karla.

Mnogi su s velikom pažnjom očekivali ovaj četvrtfinalni duel zbog incidenata koji su se u prošlosti dešavali na njihovim mečevima, kao i zbog toga što je Fonjini u prošlosti znao da iznenadi Nadala i čak tri puta ga pobedi u njihovih 9 međusobnih duela, od toga tri puta u poslednjih pet mečeva.

Nadal je lako dobio prvi set. Delovalo je da će slično biti i u drugom gde je rano napravio brejk, servirao za 3:0, ali je onda došla kriza. Fonjini je vezao četiri gema, imao brejk loptu za 5:2, ali je nije iskoristio. Kasnije je i servirao za set, ali je Nadal napravio brejk, stigao do taj-brejka i na kraju ga ubedljivo dobio sa 7:1.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, pre nešto manje od godinu dana na turniru u Hamburgu došlo je do svađe između ova dva tenisera, kada je Fonjini optužio Nadala za odugovlačenje.

- Opet si odugovlačio sa servisima. Šta hoćeš time da postigneš? Jednom sam ti to već rekao, a ti nastavljaš. Stalno to radiš – govorio je Fonjini, a kada mu je Nadal uzvratio, dodao je:

- Ne za**bavaj, stalno to radiš! Stalno.

Prisetite se kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA