SADA JE I ZVANIČNO: Beograd želi Fajnal-for Evrolige!

Glavni grad Srbije kandidovaos e za Fajnal-for 2018. ili 2019. godine

  • 7

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je pismo Izvršnom direktoru Evrolige Đordiju Bertomeuu u kojem ističe kandidaturu glavnog grada Srbije za organizaciju Fajnal-fora 2018. ili 2019. godine.

Bartomeu je prošle godine objavio da je Beograd kandidat za organizaciju Fajnal-fora 2017. godine, čiji domaćin će se odrediti tokom ovogodišnjeg završnog turnira u Berlinu, pa bi pismo Malog moglo da znači da je, za sledeću godinu, Beograd ispao iz trke.

- U ime Beograda i lično ime izražavam vam posebnu zahvalnost što ste nam ukazali veliku čast i bili gosti našeg grada. Nadamo se da ste upoznali Beograd u pravom svetlu i poneli pozitivne impresije. Beograd je grad velikog srca, sporta i naša iskrena želja je da budemo domaćini velikih sportskih događaja. Želimo da vam zvanično potvrdimo nameru da Beograd bude domaćin finalnog turnira Evrolige 2018. ili 2019. godine - naveo je Mali u pismu.

Bertomeu je nedavno bio gost Beograda, sastao se sa predstavnicima Crvene zvezde i Partizana i gledao utakmicu između Zvezde i Panatinaikosa u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vase ime

    23. april 2016 | 11:54

    Zvezda dominantno prolazi u finale koje ce se, zbog nezapamcene pomame navijaca u istoriji kosarke, odrzati na neprikosnovenoj Marakani pred vise od 100 000 ludih Delija sa svih svetskih meridijana.

  • Real

    23. april 2016 | 08:43

    Taman da Zvezda igra

  • KKP

    23. april 2016 | 10:57

    Ha, ha, ha, to se nikada neće desiti! FMP mutanti, tzv. Limenke sa turskim imenom, prodatim grbom i IDEA-om u srcu, adresom u Železniku, se gase, gazda u prdekanu, a vraća se Partizan, INSTITUCIJA, šampion Evrope, višestruki učesnik f4. Duhom institucije protiv prostitucije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA