Dug istorijat sukoba navijača Zvezde i Borca: Da li je oteta zastava povod za kobnu tuču? (VIDEO)

Dug je istorijat sukoba Delija iz Čačka i navijača Borca za prevlast u ovom gradu, a poslednji je nažalost ugasio jedan mlad život

  • 7

Veče pre utakmice u Čačku između Borca i Crvene zvezde došlo je do tuče navijača dva kluba u kojem je život izgubio 22-godišnji fan crveno-belih.

>>> Ovo je navijač Zvezde koji je ubijen u Čačku (FOTO)

Sukob se dogodio na centralnom trgu u Čačku. Navodno je nekoliko navijača Borca bilo sa devojkama na trgu u centru grada. Kada su pored njih prošli navijači Zvezde, došlo je do prepucavanja, koje je preraslo u tuču.

>>> NOŽEM DIREKTNO U SRCE DELIJE: Užasni detalji ubistva navijača Zvezde u centru Čačka!

Tada je jedan navijač Borca upotrebio noz i direktno u srce uboo 22-godišnjeg Jaćimovića, koji je preminuo na licu mesta. Još jedan navijač Zvezde je teže povređen, a meč između Borca i Zvezde je odložen.

Foto: Facebook.com/ Александар Јаћимовић - почивај у миру. Foto: Facebook.com/Александар Јаћимовић - почивај у миру.

Navijači Zvezde i Borca već su imali sukobe u prošlosti. Delije u Čačku imaju jaku grupu čija se zastava redovno kači na ogradu Severa na svim utakmicama i kod kuće i na gostovanjima.

Pre godinu i po dana, kada je Zvezda gostovala u ovom gradu, navijači Zvezde su na tribinama gradskog stadiona u Čačku na utakmici protiv Borca istakli otetu zastavu navijačima tog kluba.

Nju su oteli upravo navijači Zvezde iz Čačka, a očigledno je da je netrpeljivost među grupama bila veoma velika, koja se iskazivala u čestim sukobima i tučama.

Nažalost, na kraju je jedna takva dovela do velike tragedije u kojoj je jedan mladi život ugašen.

Pogledajte i video otete zastave navijača Borca pre nekoliko sezona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    23. april 2016 | 14:37

    Nisu kriva deca-krivi su ložači--krivi su oni koji žive od fudbala i košarke---krivi su zakonodavci****////*NAJBOLJI zakon je bio za krađu mleka ispred samoposluge@Mesec dAna padinjaka Direktno, bez advokata, i procesa!!!!!!!!!

  • ro.

    23. april 2016 | 18:59

    Ziveti u gradu, koji ima klub, koji igra prvu ligu i biti navijac drugog kluba iz drugog grada to mi ne ide u glavu. Znam da je zvezda zvezda al nema sanse da bi ja navijao protiv kluba a iz svog grada. Nekako mi je to cudno i ne kontam.

  • g.b.

    23. april 2016 | 14:57

    Jaka grupa je to tzv. Cacani. Mi smo im skidali zastavu 3 puta a oni I dalje postoje pod tim nazivom "cacani" kodeks za cigane I ne postoji. Grobari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA