Azar ne voli komšije: Igraćemo za Lester protiv Totenhema!

Da li ova izjava Belgijanca znači da će "lisice" imati lak posao protiv Čelsija u poslednjem kolu?

  • 1

Sada već bivši šampion Čelsi možda će imati "čast" da odredi naslednika na tronu Premijer lige, što mu neće biti teško, jer su u taboru "plavaca" odavno izabrali "stranu" u borbi Totenhema i Lestera. 

Naime, londonski tim će u narednom kolu dočekati Totenhem, a u poslednjem Lester, i to su utakmice koje su potencijalno ključne za rasplet šampionske trke.

>>> Još dva koraka do čuda: Lesterova najubedljivija pobeda u sezoni! (FOTO)

Ono što je sigurno je da će Hidinkov tim pružiti maksimum protiv gradskog rivala, što se ne može reći za duel sa liderom, sudeći prema rečima veznog igrača Čelsija Edena Azara.

Ako njega pitate, "plavci" neće praviti Lesteru problem na putu do torna!

- Niko ovde ne želi, ni mi igrači, ni klub, ni navijači, da Totenhem osvoji Premijer ligu, ali u fudbalu je sve moguće - rekao je Belgijanac, koji je svim srcem uz Lester, ali ne samo on.

- Nadamo se da će Lester biti prvi, jer su to zaslužili. Čitave sezone su sjajni. Ali, treba sačekati. Što se nas tiče, mi naredno kolo igramo sa Totenhemom i ako ih pobedimo biće sjajno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA