ČUPALE SE ŽARDINJERE, DVOJICA POTEGLA NOŽ: Ovako se odvijala tuča u kojoj je ubijen navijač Zvezde

Nesrećni Jaćimović je posle uboda u grudi ćutke otišao do obližnje klupe na trgu, seo i ubrzo izdahnuo

  • 15

Nezapamćena tragedija u Čačku u kojoj je ubijen navijač Crvene zvezde, Aleksandar Jaćimović (21) potresla je celu Srbiju. Tuča na trgu u centru grada u tri ujutru kobno se završila kada je jedan od navijača Borca iz Čačka izvukao nož i zario ga u srce mladića koji je od toga izdahnuo na putu do bolnice.

>>> Oglasili se navijači Borca posle ubistva navijača Zvezde!

Sukob je prema informacija iz tužilaštva počeo zato što se iz grupe navijača Zvezde čula pesma, a na trgu su u tom trenutku bile i pristalice Borca.

- Došlo je do prepucavanja i svađe, koja je prerasla u tuču u kojoj je potegnuto hladno oružje. Navijači Borca su bili u manjini, bilo ih je troje, pa su se branili tako što su mahali nožem. Najmanje jedan, a najverovatnije dvojica su potegla nož - navodi izvor izvor iz istrage, a prenosi Kurir.

>>> Rusi odali počast ubijenom navijaču Zvezde (FOTO)

Foto: Facebook.com/ Александар Јаћимовић - почивај у миру. Foto: Facebook.com/Александар Јаћимовић - почивај у миру.

- Navijači Zvezde su ih napadali u talasima, pa se povlačili, pri čemu je jedan iz navijačke grupe komandovao kada da krenu, a kada da ustaknu. Prema napadnutoj trojici je poletela i jedna prazna flaša, a zatim je, prema svedočenju olevidaca, jedan od grupe navijača Zvezde, noseći iščupano drvo iz žardinjere, zašao iza leđa navijača Borca  jednog udario drvetim po glavi. Ovaj se od toga savio i poklekao. Drugi iz trojke je odgurnuo napadača s drvetom i tada se navodno sve utišalo.

- Na pločniku je ostao da leži i zapomaže jedan iz grupe Zvezdinih navijača, osamnaestogodišnjak iz negotina, koji je dobio povrede od uboda nožem. Aleksandar Jaćimović je ćutke otišao do obližnje klupe na trgu, seo i ubrzo izdahnuo jer je dobio ubod nožem u grudi - navodi se u tužilaštvu.

Policija je uhapsila dvojicu mladića koji su osumnjičeni za ubistvo Jaćimovića, a za trećim se još uvek traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    25. april 2016 | 09:02

    Stoka, nama ne treba rat, pored ovih indijanaca domacih istrebicemo se sami, Srbin na Srbina usred Srbije poteze noz, a da ih pitate zasto ne bi znali da odgovore.

  • Majka

    25. april 2016 | 10:04

    I ko je kriv? Ko je prvi poceo? Zar je i bitno? Jedni napadali, drugi se branili...neminovno je bilo da neko strada... Decka nista ne moze vratiti.

  • 1970

    25. april 2016 | 09:37

    i opet napad na nekolicinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA