NFL suspendovao Toma Brejdija četiri meča!

NFL tvrdi da kvoterbek Nju Inglanda ima veze sa incidentom o izduvanim loptama na meču finala konferencije AFC pre dve godine protiv Indijanopolisa

  • 2

NFL liga je dobila poslednju rundu pravne borbe u istrazi protiv Toma Brejdija i suspendovala ga je na četiri meča u narednoj sezoni.

>>> Ovo može samo Tom Brejdi: Pogledajte tačdaun koji se ne viđa često! (VIDEO)

Liga je pronašla u istrazi da je Brejdi imao saznanja u vezi sa izduvanim loptama, a američki žalbeni sud ga je suspendovao.

Ovaj incident se dogodio pre dve sezone, kada je Brejdi prvobitno suspendovan, ali je federalni sud poništio kaznu Brejdiju pred početak prošle sezone.

Incident sa izduvanim loptama desio se pre dve godine u finalu konferencije AFC kada su Nju Ingland Petriotsi pobedili Indijanapolis Koltse.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Brejdi je sve vreme tvrdio da nema nikakve veze i da nije imao saznanja o tome.

Inače kvoterbek Petriotsa je jedan od najboljih NFL igrača u istoriji lige, osvojio je četiri Superboula u 15-godišnjoj karijeri, tri puta bio MVP SB, te dva puta MVP sezone.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    25. april 2016 | 18:54

    Konacno.

  • Neko Iz Mase

    25. april 2016 | 19:40

    NFL liga je dobila poslednju rundu pravne borbe u istrazi protiv - Netacno -Brady ima pravo zalbe Vrhovnom Sudu Sjedinjenih Americkih Drzava. Da li ce to pravo iskoristiti - nejasno je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA