Strašan peh za Kliperse: Kraj sezone za Krisa Pola!

Lider ekipe Doka Riversa polomio metatakarpalnu kost

  • 0

Los Anđeles Klipersi izgubili su meč od Portlanda, ali i nešto mnogo značajnije za nastavak sezone: srce i dušu ekipe Krisa Pola!

>>> Durent i Vestbruk zakazali okršaj sa San Antonijem! (FOTO)

Plejmejker ekipe iz "El-Eja" povredio je šaku u trećoj deonici četvrtog meča plej-of serije sa Portlandom, i to teže, jer je u pitanju prelom treće metakarpalne kosti, zbog čega je za Pola, izvesno, sezona završena.

Sa bolnom grimasom na licu, vidno frustriran, napustio je teren i tada je već bilo jasno da "nije dobro", što su kasnije potvrdili i pregledi.

- Znam samo da je u pitanju prelom, videćemo tačno šta je u pitanju i kolika je težina povrede - rekao je zabrinuto Dok Rivers posle meča u kojem je njegov tim poražen za 2:2 u četvrtfinalnoj seriji, pre povratka u Los Anđeles.

Dodatni problem za Riversa je i povreda leđa njegovog sina Ostina Riversa, koji je izašao sa terena početkom četvrte deonice kada je na njega naskočio igrač Portlanda.

Podsetimo da se Blejk Grifin tek nedavno vratio na teren posle višenedeljne pauze, ali on je sada u novom problemu, jer se ponovo povredio i upitan je za peti meč serije.

Takođe, i startni bek Džej Džej Redik igrao je rovit oba meča u Portlandu, pa je na osnovu svega što je snašlo Kliperse jasno da će im sada put do druge runde biti daleko teži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA