Krah Vujoševića sa Limožom! (VIDEO)

Dvostruki uzastopni prvak Francuske neslavno završio sezonu

  • 71
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Duško Vujošević Foto: Telegraf

Turbulentnu sezonu košarkaši Limoža zvanično još nisu priveli kraju, ali suštinski su je završili pošto su izgubili sve šanse da se domognju plej-ofa.

Porazom u 31. kolu od lidera Monaka (79:72), 15. ove sezone, ekipa Duška Vujoševića nije uspela da održi korak u borbi za doigravanje, pa će u naredna tri kola igrati tek za čast, a onda sledi remont, sa ili bez bivšeg trenera Partizana ostaje da se vidi.

>>> Imali su 10 uzastopnih poraza, a onda im je u goste došao Vujoševićev Limož...

Trio ekipa Ortez, Nanter i Asvel imaju tri pobede više od Limoža koji ni teoretski više ne može da ih sustigne.

Dvostruki uzastopni prvak Francuske tako je neslavno završio jednu od najlošijih sezona poslednjih godina, iako su dolaskom Vujoševića rezultati krenuli uzlaznom putanjom na oba fronta, i u Evrokupu i u domaćem prvenstvu.

Međutim, ekipa nije zadržala kontinuitet dobrih igara, što je za posledicu imalo i loš plasman u nacionalnom šampionatu.

Monako je od samog početka meča nametnuo svoj ritam, prvu četvrtinu rešio rezultatom 26:17 i prednost čuvao sve do kraja. Jedino su u trećem periodu igre igrači Limoža bili na visini zadatka, ali premalo da bi preokrenuli i izbrisali sve mrlje ove sezone.

- Da smo čitavu sezonu igrali kao što smo treću četvrtinu, ne bismo bili ovde gde smo sada - razočarano je posle meča konstatovao plej Limoža Leo Vesterman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    26. april 2016 | 10:32

    Odgovornost rukovodstva zbog angažovanja inostranog trenera bez rominga. Kada nema šamaranja igrača, pritiska i gepekovanja sudija, nema ni rezultata. Dule vrati se u Partizan!!!

  • Ceo franjevački samostan navija za partizan

    26. april 2016 | 11:44

    Ko je sad kriv? Vučić bia cia kgb

  • Nikola

    26. april 2016 | 10:45

    Hahaha ha!!!! "veliki trener"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA