Ludilo mozga u Milanu: Zvali Mihu da se vrati?!

Berluskoni i Galijani pogubili sve konce

  • 4

Rukovodeći kadar Milana potpuno je izgubio kompas u sezoni koja se polako pretvara u agoniju za "rosonere".

>>> Bizaran potez igrača Milana: Hteli su da uplaše protivnike, a sada im se smeje ceo svet (VIDEO)

O potpunom odsustvu koncepcije svedoči i informacija Gazete delo sport, koja otkriva da su prvi čovek kluba Silvio Berluskoni i njegova desna ruka Adrijano Galijani, održali dug telefonski razgovor povodom aktuelne situacije i tom prilikom, čak, došli na ideju da vrate Sinišu Mihajlovića na klupu?!

Navodno, jedan od njih dvojice je zvao srpskog trenera da ponovo preuzme ekipu, ali su dobili negativan odgovor.

Siniša, da podsetimo, i dalje ima važeći ugovor sa Milanom, koji će odraditi tako što će odmarati do kraja sezone, a potom će krenuti da traži novi posao.

Mihajlović je dobio otkaz posle poraza od Juventusa, ali je njegov naslednik Kristijan Broki u tri meča koliko vodi tim uspeo još više da "ukanali" ekipu, koja je sa njim na čelu pobedila Sampdoriju (1:0), remizirala sa Karpijem kod kuće, a onda pretrpela žestok šamar - poražena je od fenjeraša i novog drugoligaša Verone 2:1.

Upravo je to bio razlog hitnog dijaloga Berluskonija i Galijanija, koji se na kraju sveo na to da ni Broki ne može da bude dugotrajno rešenje, pa je za očekivati da doskorašnji trener omladinaca završi sezonu, a onda sledi nobva promena na klupi.

Milan će treću uzastopnu sezonu u kojoj se nije plasirao u Evropu pokušati da spasi osvajanjem kupa preko aktuelnog prvaka Juventusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor PFK

    26. april 2016 | 12:18

    Nemoj

  • lol

    26. april 2016 | 11:55

    Pa budale,Miha je odličan timski trener,to je i ranije pokazivao sa manjim klubovima a Milan kakve igrače ima dobro je bio i 6. koji već.. Odreši kesu malo predsedniče pa će biti i rezultata.

  • peacemaker

    26. april 2016 | 14:12

    Kao sto rekoh pre, nije Miha problem! Odavno Milan nije ekipa koja je harala Italijom i Evropom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA