ČUKA ODLOŽILA ZVEZDINU TITULU: Pavlović naneo prvi poraz crveno-belima u sezoni (VIDEO)

Sjajni napadač Čukaričkog dvostruki strelac u pobedi Brđana na Marakani - 2:1

  • 92

Crvena zvezda još nije šampion Srbije! Bili su izabranici Miodraga Grofa Božovića na pobedu od toga da krunišu sjajnu sezonu, ali su umesto 27. zvezdice doživeli prvi poraz u prvenstvu.

Čukarički je na krilima Andrije Pavlovića slavio na praznoj Marakani rezultatom 2:1 i tako prišao crveno-belima na samo šest bodova zaostatka. Doduše, Zvezda ima meč manje četiri kola pre kraja Super lige.

Mladi napadač Čuke, koji je na meti upravo Zvezde, matirao je Kahrimana u 31. i 54. minutu, da bi konačan rezultat postavio Aleksandar Katai u 71. minutu. Ofanzivni vezista domaćeg tim a mogao je da donese bod Zvezdi u 88. minutu, ali je sa nekoliko metara pogodio prečku.

Nije to bila jedini okvir gola koji su pogađali fudbaleri Zvezde, ali nikako ne bi trebalo zaboraviti nekoliko sjajnih prilika Brđana koji su mogli i ubedljivije da trijumfuju. Pavlović je do ludila dovodio odbranu crveno-belih. Kahriman mu je dva puta odbranio zicere, a korpulentni napadač je i na 2:0 prebacio gol sa samo par metara.

Taj njegov pogodak u 31. minutu umnogome je odredio tok utakmice, jer pitanje je kako bi se meč završio da je Katai u 12. minutu golom krunisao fenomenalan dribling. Pogodio je stativu...

Isti igrač je i kod 1:0 za Čuku mogao da izjednači. Igrao se 40. minut kada je momak iz Srbobrana lobovao Stevanovića, ali je lopta prohujala pored stative. Ključan momenat meča desio se na početku drugog dela kada je Donald napravio penal, a Pavlović zakucao loptu u mrežu - 2:0.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Bio je to 17. gol sjajnog napadača koji je eksplodirao u plje-ofu. Tri je dao Borcu, jedan Partizanu u prošlom kolu i sada Zvezdi. Ova tri večitim rivalima posebno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da su postignuti u Humskoj i na Marakani.

Zvezda je u 71. minutu uvela utakmicu u neizvesnu završnicu. Le Talek je pogodio rašlje, a Katai natrčao i matirao Stevanovića. Grof je u međuvremenu u igru ubacio Plavšića i Srnića, ali ni njih dvojica nisu ništa promenili. Ipak, u tom pomenutom 88. minutu Čuka je mogla da bude kažnjena. Imala je sreće i zasluženo je na kraju slavila.

Tabela kaže: Zvezda ima 42 i meč mnaje, Čuka 36 i hita ka drugom mestu, Partizan 28 i utakmicu manje protiv Borca...

FK CRVENA ZVEZDA - FK ČUKARIČKI 1:2

(Katai 71 - Pavlović 31, 54)

CRVENA ZVEZDA: Kahriman - Cvetković (Petković 47), Stojanović, Luković, Ibanjez - La Talek - Donald - Ristić (Plavšić 63), Grujić (Srnić 72), Katai - Orlandić.

ČUKARIČKI: Stevanović - Stojković, Đurić, Ostojić, Živković - Mašović, Regan (Matić 46) - B. Janković (Pjasentin 67), S. Jovanović, Knežević (Mandić 68) - Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    27. april 2016 | 19:25

    Tuzna Zvezda, na celu sa smesnim i zalosnim kapitenom Lukovicem!

  • Siti

    27. april 2016 | 20:02

    Zvezdaš sam ali bih tako voleo da Čuka osvoji titulu i da ko čovek više ne pogledam domaći fudbal u zivotu! Lepo večeras smoki,čips,pivo i gledam Ligu Šampiona ko čovek,mars u pm!

  • Komsinica starleta

    27. april 2016 | 18:23

    Kakva vam je titula, takva je i proslava...tmurno,kisa, bez publike, kao na sahrani...pre dve godine, nezapamcene poplave, tuga, jad...protiv boga se nemoze, on sve vidi..muljanja, prevare,namestaljke,otimanja...niko vam ziv ne priznaje ove napredne godine u srpskom sportu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA