Kolaković: Propustili smo šansu, ali igru smo poboljšali

Srpski odbojkaši su kao i na turniru u Sofiji igrali sa dosta oscilacija, ali su uprkos izgubljena početna dva seta, uspeli da se vrate u meč i izjednače rezultat

  • 0

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković posle poraza od Rusije 3:2, na startu Svetske lige, izjavio je da je njegov tim propustio veliku priliku, ali da je primetan napredak u igri u odnosu na turnir u Sofiji.

- Propustili smo šansu da pobedimo Rusiju, vidljivo je da postoji napredak u igri u odnosu na turnir u Sofiji, posebno kada je servis u pitanju. Mislim da imamo još prostora za poboljšanje za kvalifikacioni turnir u Tokiju i nastavak takmičenja u Svetskoj ligi - rekao je Kolaković.

Srpski odbojkaši su kao i na turniru u Sofiji igrali sa dosta oscilacija, ali su uprkos izgubljena početna dva seta, uspeli da se vrate u meč i izjednače rezultat.

- Počeli smo da igramo na pravi način u trećem setu. U prvom setu smo pri rezultatu 21:20 imali šansu, u drugom na 12:19, imali kontru koju nismo rezonski rešili, a Ruse je teško stizati kada naprave veliku prednost. Počnu da igraju slobodnije što smo mi osetili u odlučujućem setu - rekao je Kolaković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA