Partizan rutinski sa Borcem: Prvenac Golubovića! (VIDEO) (FOTO)

Crno-beli bez većih problema, pred malim brojem gledalaca, zabeležili pobedu koja je ostala u senci napada nepoznatih huligana na direktora kluba Miloša Vazuru

  • 31

U igri mačke i miša, jer tačno je takav bio odnos snaga na travi Humske, fudbaleri Partizana su, reklo bi se rutinski, savladali Borac rezultatom 2:0 i nastavili poteru za "odbeglim" Čukaričkim, koji je drugi, a crno-beli pet bodova boda iza, četiri kola pre kraja sezone.

>>> NEĆEŠ JOŠ DUGO BITI OVDE! Brutalna poruka napadača kada su krenuli na Vazuru! 

Bolju i ambiciozniju igru ekipa Ivana Tomića materijalizovala je golovima Golubovića (njegov prvi u seniorskoj konkurenciji) u samoj završnici prvog poluvremena, i Brašanca iz penala, pošto je Mihajlović oboren u kaznenom prostoru Čačana, tik ispred sudije Dejana Anđelkovića koji nije imao dilemu u toj situaciji.

Čačačani, za razliku od crno-belih, nedovoljno agresivni i sigurni u sebe, jedinu šansu imali su početkom drugog dela igre kada je kapiten Mario Maslać pogodio stativu. I to je bilo sve konkretno od gostiju u Beogradu, gde nisu opravdali epitet jednog od najprijatnijeg iznenađenja sezone.

Odnos udaraca ka golu protivnika bio je 9:1 u korist Partizana u prvih 45 minuta, i taj podatak možda i najbolje objašnjava neravnopravan duel, u kome je Partizan želeo da igra, a Borac da se brani.

Kao posledica takve konstalacije snaga, Partizan je imao sijaset šansi, da bi u samoj završnici jednu, konačno, i iskoristio preko Marka Golubovića, kome je to bio "prvenac" u seniorskoj konkurenciji.

U nastavku meča Čačani su tek za nijansu pojačali napadačke težnje, ali sve što su uspeli da urade je da samo priprete preko Maslaća, koji je posle kornera, pogodio stativu.

Kazna je stigla ubrzo...

Neuhvatljivi Mihajlović je i u ovom meču "kumovao" jednom golu, ovoga puta tako što je iznudio penal, koji je u gol pretvorio Brašanac i stavio tačku na potpuno zasluženu pobedu crno-belih.

PARTIZAN - BORAC 2:0

(Golubović 45+1, Brašanac 73.p)

Partizan: Šaranov - Bandalovski, Jovanović (od 75’ Kosović), Stevanović, Bogosavac - Everton, Brašanac, Ilić - Mihajlović, Golubović (od 72’ Stevanović), Božinov (od 67’ Vlahović);

Borac:  Bajić - Tanasin, Krstić, Maslać, Kostić - Balabanović (od 71’ Adžović), Petraci - Jovanović, Zorić (od 82’ Bangura), Zec (od 86’ Sotirović) - Vujaklija.

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

 

Foto: Arenasport Foto: Arenasport

PRE MEČA NAPADNUT VAZURA

Foto: Telegraf, Marko Todorović Foto: Telegraf, Marko Todorović

 

16.35 Nekoliko sati uoči meča u Humskoj je došlo do nemilih scena, s obzirom da je ispred službenog ulaza fizički napadnut Miloš Vazura, generalni direktor kluba. Više o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ibanjez ponos hrvatske zvezde

    28. april 2016 | 18:36

    Nemanja Mihajlovic znalac svoga zanata.A Everton Mašina!PARTIZAN INSTITUCIJA

  • Nk Partizau Zagreb

    28. april 2016 | 18:02

    Au sudija ubi Borac,SRAMOTA!

  • @Жика Живац@

    28. april 2016 | 18:24

    Au koje namestanje,pa ovo je zlo!Ako franjevce nije sramota nek budu drugi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA