Falkao dobio ponudu bivšeg kluba da oživi karijeru!

Sve je na njemu sada, kaže predsednik argentinskog velikana

  • 0

Novi trener Čelsija, iako to nije još zvanično, Antonio Konte, izjasnio se da ne računa na Radamela Falkaoa, te da Kolumbijac može da traži drugi klub.

Napadač, čija je karijera opasno krenula nizbrdo od odlaska iz Atletio Madrida u Monako, kasnije u Mančester i Čelsi, ima još dve godine ugovora sa klubom iz Kneževine, ali nije zainteresovan da se tamo i vrati.

Njegova naredna stanica u karijeri mogao bi da bude klub u kome je ostavio dubok trag pre nego što je "eksplodirao" u Evropi - River Plejt.

Predsednik argentinskog velikana Rodolfo Donofrio izjavio je da je pre nekoliko meseci zvao Kolumbijca da se vrati, i da je sada sve na napadaču.

- Pre šest meseci kontaktirao sam Falkaa preko nekih naših zajedničkih prijatelja, da vidim da li želi da se vrati u River - rekao je Donofrio.

- U to vreme je igrao za Čelsi i rekao mi je da želi da nastavi u Evropi, što je potpuno razumljivo, budući da je u velikom klubu gde zarađuje ozbiljan novac. Zvao sam ga, i sada je na njemu da odluči da li će se vratiti u River. Vrata su mu otvorena. Bilo bi sjajno da opet igra za nas.

Falkao je za River igrao od 2005-2009. godine i za to vreme postigao 34 gola na 90 utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA