Zvezda dovodi gol-mašinu iz Belgije? (VIDEO)

U pitanju je napadač Vesterloa Frederik Gounongbe

  • 20

Kako se bliži kraj sezone, tako je licitacija sa imenima novih fudbalera Crvene zvezde sve intezivnija.

Sportski žurnal javlja da su crveno-beli zainteresovani da u svoje redove dovedu napadača Vesterloa Fredrika Gounongbea.

>>> ŠANSA ZA ZVEZDU: Turci suspendovali Marka Marina i neće mu ponuditi ugovor?

Njemu ugovor sa belgijskim klubom ističe na leto,a  za dve sezone postigao je 22 gola na 45 mečeva. Ove je bio strelac 13 puta, ali je poslednji meč odigrao još 13. marta.

Gounongbe je visok 191 centimetar i ima 28 godina. Član je reprezentacije Benina za koju je odigrao dva meča i dao jedan gol. Bio bi idealna kombinacija sa Ugom Vieirom, koji je totalno drugačiji tim napadača.

Podsetimo, Zvezda je ''bacila oko'' i na napadača Čukaričkog Andriju Pavlovića. Iako je sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević istakao da crveno-beli nemaju para da ga dovedu, nije odbacio mogućnost neke promene na leto.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brigate_bl

    29. april 2016 | 10:28

    Uporno se traze igraci iz malih ekipa koje se brane celu sezonu. Nadjite golgetera koji daje golove ekipama koje se brane sa svim mogucim kadrom. Ovakvih je prosle godine kroz Srbiju proslo stotine iz Sirije.

  • Istina

    29. april 2016 | 10:33

    Andrija Pavlovic je za ovoga igracina.

  • Majkl

    29. april 2016 | 14:53

    Filip Stojković, Andrija Pavlović, Andrija Živković (malo da sekiram komšije), šta valja da zadržimo šta ne valja da utopimo i dva dobra štopera, eto minimum LE. A možda ...... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA