Mačvan plaća Makabiju 250.000 evra za slobodu, traži ga Barsa!

Za usluge odličnog krilnog igrača zainteresovani su čelnici Kahe Laboral, Unikahe, a po informacijama koje stižu iz krugova bliskih ENDESA ligi, i Barselone

  • 0

Milan Mačvan, reprezentativac Srbije i član Makabija, odigrao je sasvim solidnu sezonu u dresu Partizana, ali je nerealno očekivati da će reprezentativna četvorka ostati u "crno-belom" dresu.

Prema navodima španskog košarkaškog portala solobasket.com, za usluge odličnog krilnog igrača zainteresovani su čelnici Kahe Laborarl, Unikahe, a po informacijama koje stižu iz krugova bliskih ENDESA ligi, i Barselone!

Mačvanov menadžer Zoran Savić rekao je Špancima da je "vrlo realno da njegov klijent sam otkupi ugovor kako bi bio slobodan u uzboru nove sredine, jer je nerealno da ostane u Partizanu, ali i u Makabiju".

Nekadašnji član Hemofarma ugovor s "ponosom Izraela" ima do 2015. godine, a sloboda će ga, po slovu ugovora, koštati četvrt miliona evra.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA