Kasiljasu se opet smeje ceo svet: Veliki kiks legende u derbiju Portugalije (VIDEO)

Legendarni golman častio Sporting i upropastio Porto

  • 8

Sporting je savladao velikog rivala Porto na gostujućem terenu sa 3:1 i tako je ostao u trci za titulu za prvoplasiranom Benfikom, koja ima dva boda više.

>>> Kasiljas brutalno kažnjen za sumanuto izletanje 40 metara van gola (VIDEO)

Lavovima iz Lisabona je značajno pomogao i golman Porta Iker Kasiljas, koji je još jednom imao kiks kakav se ne očekuje za takvu legendu koja je jedan od simbola čuvara mreže u poslednjih 20 godina.

Slimani je postigao dva gola u prvom poluvremenu za goste, a za Porto je Erera pogodio sa bele tačke. Konačan rezultat postavio je Cezar u 85. minutu, kada se i dogodio taj kiks Kasiljasa.

Zbog sve češćih grešaka po odlasku iz Reala, navijači počinju da prozivaju Španca da je vreme da možda razmisli o penziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Libe

    1. maj 2016 | 09:07

    Veći kiks je Kahrimanov. Ne razumijem zašto bi mu se smejao celi svet kad bi trebalo da mu se klanja za sve ono što je uradio za fudbal. Malo poštovanja ne bi škodilo.

  • pejapeja

    1. maj 2016 | 08:35

    Sta je tu smesno? Razlika izmedju njega i drugih je samo ta sto drugi nebi stigli ni da reaguju a kamoli da dotaknu loptu.

  • Kladionicar

    1. maj 2016 | 06:16

    Ne podnosim real, ali bio je bog dok je sve i svasta branio, i odjednom se desi greska, i onda ajmo svi da ga pljujemo... takvi golmani se jednom radjaju... ( Kasiljas, Dida, Bufon...)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA