Vermezović, Tumbaković i Vukotić predstavljeni u Humskoj

- Novi trener Vermezović je imao izuzetne rezultate u svom prvom mandatu u klubu i jedini je prezimeo u Evropi - rekao je Dragan Đurić, predsednik "crno-belih"

  • 1

Fudbalski klub Partizan imenovao je Vladimira Vermezovića za novog trenera, Ljubišu Tumbakovića za sportskog direktora, a Momčila Vukotića za prvog čoveka omladinske škole.

Vermezović se obavezao na trogodišnju saradnju, a na mestu trenera zameniće Avrama Granta, koji iz privatnih razloga odlazi nakon poslednjeg kola Superlige Srbije.

- Nameravali smo da bar dve godine radimo sa Grantom i da unapredimo igru. Delimično smo uspeli u tome. Igrači su na raspologanju imali vrhunskog trenera, čiji ugled mogu da osporavaju samo neznalice. Pomogao nam je svojim dolaskom, ali ne tugujemo što ide - rekao je predsednik kluba Dragan Ðurić novinarima posle sastanka Upravnog odbora u sportskom centru Teleoptik.

On je istakao da je rukovodstvo kluba radilo dobro u prethodnom periodu i da će i u budućnosti stvarati dobre uslove za rad sportskom sektoru. Ðurić je dodao da ga ne dotiču medijske spekulacije i tračevi i da "Partizan nije ničiji sto za kockanje".

- Ljubiša Tumbaković je legenda Partizana, najtrofejniji trener u istoriji kluba, on je čovek koji živi za "crno-bele". Novi trener Vermezović je imao izuzetne rezultate u svom prvom mandatu u klubu i jedini je prezimeo u Evropi. Verujem da će Vukotić, najbolji igrač u istroriji kluba, unaprediti našu omaldinsku školu - obrazložio je Ðurić odluke UO.

(Tanjug.rs, Foto: partizan.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimys

    18. maj 2012 | 16:47

    Za Mocu i Vermeza ok ali je malo cudno za Tumbu.....da se Djura i Tumba mozda nisu dogovorili o ovome pre Stanojeve smene iz razloga sto je Stanoju jos malo hvalilo da obori Tumbin rekord po broju vezanih utakmica bez poraza...mozda je cudno ali eto otkud odjednom da Djura i Tumba zakopaju ratne sekire posle svega...nema veze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA