Nemačka policija uhapsila 530 huligana! (VIDEO)

Zbog nereda pre meča Darmštat - Ajntraht, organi reda imali pune ruke posla koji su obavili besprekorno

  • 1

Lokalni derbi između Darmštata i Ajntrahta, i pobeda gostiju 2:1, ostali su "debeloj" senci incidenata koji su se dogodili uoči utakmice.

Darmštat je od Ajntrahta udaljen samo 35 kilometara, pa je to bila prilika da navijači gostujućeg tima masovno pohrle u komšiluk da bodre ekipu u borbi za opstanak. I sve bi bilo u redu da su njihove namere bile miroljubive, međutim dogodilo se ono čega su se mnogi pribojavali.

>>> STAMPEDO KRVI I POLUPANE LOBANJE: Najbrutalniji snimak tuče Delija i policije! (VIDEO)

Lokalna policija pojačana dodatnim snagama, uhapsila je čak 530 huligana, a od čega su 159 zadržana u pritvoru, zbog izazivanja nereda u gradu, bahatog ponašanja, lomljenja inventara i izazivanja požara, noć pred meč i u toku dana.

Nereda je bilo i posle utakmice kada su se sukobili navijači dva kluba, ali je tuča kratko trajala zbog brze intervencije policije.

Epilog velikih nereda u Darmštatu su četvorica povređenih policajaca i jedan navijač koji je morao da bude hospitalizovan zbog prekomernog udisanja biber spreja.

Ajntraht je pobedio 2:1 golovima Hasebea i Ajgnera i povećao svoje šanse da i naredne sezone igra u društvu najboljih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA