Danica Patrik preživela strašan sudar: Kola letela i gorela na stazi! (VIDEO)

Povredila sam stopalo i ruku. Automobil je počeo da gori. Od siline udarca sam, čini mi se, izgubila vazduh u trenutku, rekla je Danica, opisavši ovaj incident kao najstrašniji u karijeri.

  • 1

Najpoznatija žena u Naskar šampionatu Danica Patrik, doživela je težak udes tokom trke na stazi u Taljadegi, u Alabami, koji je opisala kao najteži u karijeri.

Njen automobil je u punoj brzini naglo skrenuo ulevo, verovatno od udara drugih kola, i izgurao sa staze Krisa Bušera, čiji se četvorotočkaš podigao u vazduh i udario o zaštitnu ogradu, od koju se snažno odbilo i vozilo Danice Patrik.

Njen havarisan automobil zaustavio se pedesetak metara odatle, pre nego što se zapalio, pa je Danica brzo iskočila kroz prozor i izbegla teže povrede.

Srećom, i ona, a i Bučer, čiji je automobil leteo, izašli su samo lakše povređeni iz ovog sudara.

- Povredila sam stopalo i ruku. Automobil je počeo da gori. Od siline udarca sam, čini mi se, izgubila vazduh u trenutku - rekla je Danica, opisavši ovaj incident kao najstrašniji u karijeri.

- Prilično sam sigurna da su me udarili sa strane, posle čega su se kola nekontrolisano zakucala u zid. Udarila su baš jako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA