Adrijano na debiju u 4. ligi izgubio 5:0! (FOTO) (VIDEO)

Slavni Brazilac se vratio fudbalu posle skoro dve godine pauze

  • 0

Brazilac Adrijano (34) vratio se fudbalu posle skoro dve godine.

>>> Imperatore stiže u Majami: Čuveni Brazilac se vraća fudbalu - posle dve godine!

Bivši fudbaler Parme, Fiorentine, Intera i brojnih klubova koje je promenio tokom turbulentne karijere, debitovao je za njegov novi klub Majami Junajted protiv lokalnog rivala Majami Fjužna, u okviru 4. lige (National Premier Soccer League).

Adrijanov tim je poražen ubedljivo, rezultatom 5:0, a ni Adrijano se, kao i njegovi saigrači, nije proslavio, što uostalom niko nije očekivao od njega, budući da i dalje ima primetan višak kilograma koje je "vukao" sa sobom i u vreme kada je igrao daleko ozbiljniji fudbal.

Prema izveštajima američkih i brazilskih medija, Adrijano je bio "odsečen" u navali, primio je tek nekoliko lopti, ali je svaki put odbrana protivnika lako rešavala situacije. Imao je i jedan pokušaj iz slobodnog udarca, kada je pogodio "živi zid".

- Srećan sam što sam se vratio na teren. Osećam se dobro i nadam se da ćemo imati dobru sezonu - rekao je Brazilac posle meča.

Predsednik Majami Junajteda Roberto Saka izjavio je posle meča da je razočaran ubedljivim porazom, za koji su, pored ekipe, odgovorni i nadležni fudbalski organi, koji nisu dozvolili Majamiju da na vreme registruje šestoricu fudbalera.

Sudeći prema fotografijama na njegovom instagramu, Adrijanu prija Florida, gde, kao što je poznato, živi veliki broj ljudi poreklom iz Latinske Amerike.

A photo posted by @adrianoimperador on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA