Božović pohvalio bivšeg igrača Partizana: Voždovac ima možda i najboljeg štopera lige

Crveno-beli su u seriji od tri pobede nad gradskim rivalom

  • 4

Crvenoj zvezdi teoretski dve pobede nedostaju dve pobede da i matematički obezbedi 27. šampionsku titulu, a trener tima Miodrag Božović s oprezom dočekuje susret s Voždovcem.

Bez obzira što je lider šampionata u seriji pobeda nad Voždovcem (2:0, 3:2, 1:0), oprez na Marakani.

- Imamo problem sa povređenim igračima, bićemo oslabljeni, ali oni koji izađu na teren pružiće svoj maksimum. I ranije smo bili u situaciji da nekoliko naših najvažnijih igrača ne može da igra pa smo pobeđivali. Nadam se da ćemo odigrati pametno i približiti se tituli koja se čeka od januara.

Taktički ili je nešto drugo u pitanju, tek, Božović je istakao da Voždovac ima sjajnog štopera, bivšeg strelca u Večitom derbiju, ali u dresu Partizana, Miloša Mihajlova.

- Imaju možda najboljeg štopera u ligi Mihajlova. Čvrsti su defanzivno, Sinđić odlično igra i štopera i veznog igrača. Adut im je i Pavlović od koga uglavnom ide sva njihova igra. Najvažnije nam je da njega zaustavimo i ne dozvolimo mu da deli lopte i igra slobno - rekao je Božović.

Voždovac i Zvezda igraju u utorak od 16 časova na vračarskom "džoker stadionu".

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    2. maj 2016 | 15:50

    Свако ко иоле вреди, гледа да побегне од распаднутог и трулог тима. Или у Вождовцу, или Телеоптику или у Кину. Само да нису ту.

  • Doktor PFK

    2. maj 2016 | 15:52

    Ajmo Marinkovicu 3 gola najmanje sutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA