Grof Božović: Nismo glupi da ispustimo toliku prednost

- Voždovac je imao seriju od nekoliko poraza ali nije ekipa za potcenjivanje. Već dugo sa njima radi Bratislav Živković koji zna kako da "skocka" ekipu - poručio je trener crveno-belih

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da je njegov tim pobedom protiv Voždovca na Vračaru 1:0 ispunio cilj.

Zvezda je slavila golom Predraga Sikimića u 58. minutu i nedostaje joj još jedan trijumf da osvoji 27. šampionsku titulu.

- Za nas su najvažnija tri boda i pobeda. Voždovac je imao seriju od nekoliko poraza ali nije ekipa za potcenjivanje. Već dugo sa njima radi Bratislav Živković koji zna kako da "skocka" ekipu. Teren je bio protivnik svima, ali s obzirom na to kakvi su vremenski uslovi bili i nije bio toliko loš - rekao je Božović na konferenciji za medije.

On je iskoristio priliku da pohvali strelca Sikimića i "rezervistu" Nenada Gavrića.

- Drago mi je zbog Sikimića jer je on profesionalac koji vredno radi i to mu se sada vraća. Isto važi i za Gavrića, i on dobro trenira i hteo sam i ranije da mu dam šansu, ali situacija sa bodovima je takva da smo morali da pustimo one koji su i napravili ovu razliku da igraju - objasnio je Božović.

Zvezdin strateg rekao je da neće pratiti utakmicu Čukarički - Vojvodina, uprkos tome što bi pobede Novosađana i teoretski obezbedila titulu.

- Ne pratim rezultat na Banovom brdu, imamo još četiri utakmice i nismo glupi da ispustimo toliko prednost - zaključio je Božović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA