Šok za Italijane: Azuri idu na EURO bez jednog od najboljih igrača!

Marko Verati zakazao je operaciju prepona 16. maja

  • 2

Italijanska fudbalska reprezentacija mogla bi da bude ozbiljno oslabljena na Evropskom prvenstvu, jer, kako stvari stoje, Marko Verati neće biti u stanju da pomogne zemljacima u Francuskoj.

>>> Težak udarac za Dortmund i Nemačku!

Vezni igrač Pari Sen Žermena i važan šraf u "skvadri" Antonia Kontea je, prema pisanju Korijere delo Sport, zakazao operaciju prepona za 16. maj u Dohi, a budući da prvenstvo počinje 10. juna, jasno je da neće imati dovoljno vremena za oporavak.

O ozbiljnosti njegove povrede govorio je u petak trener "svetaca" Loran Blan dan uoči meča sa Ažaksiom.

- Marko i dalje ima problema sa preponama. Mnogo je radio na tome da sanira povredu, ali i dalje oseća nelagodnost, sporadično i bolove. Nije spreman da počne utakmicu - rekao je Blan.

Priroda Veratijeve povrede je takva da trpi bolove u preponama kada šutira i menja pravac kretanja. Na klinici u Dohi, gde bi trebalo da ode "pod nož", već je odlazio na terapije, koje su mu pomogle samo kratkoročno, pa je sada rešio da operacijom trajno ukloni problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    7. maj 2016 | 23:42

    Italija slaba do bola nikad losij izgubili od svaba a za njih vazda pencilin bili no dobro zarili i palili pola vijeka smijena generacije

  • dragan

    7. maj 2016 | 12:49

    nista neznaci italija moze bez veratija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA