Muslin krenuo jako: Džajić je umislio da je kralj, više ništa ne znači u srpskom fudbalu

... i rukovanje sa njim mi ništa ne znači

  • 18

Dok čeka zvanično predstavljanje kao selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin već deli packe i ideje sa nove pozicije u fudbalu.

Muslin najavljuje da reprezentacija više neće igrati na stadionu Partizana, a nije se libio dan posle informacije da je upravo on novi selektor Srbije da govori o ratnim sekirama, koje očigledno nije zakopao sa Draganom Džajićem.

Nekadašnji Zvezdin tandem za trofeje sa početka novog milenijuma danas nema nikakav odnos, a takav će i ostati ako pitate Muslina.

- Dragan Džajić je umislio da je kralj i samim tim ne voli da čuje činjenice, već samo nešto što je lepo - rekao je Muslin za Alo.

Novi selektor Srbije je rekao da je bio u pravu na odlasku iz Zvezde kada je rekao da cvreno-bele čekaju teški dani.

- To je njegov problem. Ne mrzim ga. Ali neka se bavi svojim problemom. I ne očekujem da ćemo se rukovati kad se budemo videli. On više ništa ne predstavlja u srpskom fudbalu. i to rukovanje mi ništa ne znači. Ne želim da imamo dodirne tačke - napomenuo je Slavoljub Muslin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA