Interu uteha u Ligi Evrope, ali Jovetić grmi: Neću više da sedim na klupi! (VIDEO)

Istovremeno, Milan pobedio u Bolonji brojčano slabijeg rivala golom Bake iz penala

  • 2

Milanski klubovi su ove sezone potpuno razočarali, što se posebno odnosi na "rosonere", za koje su, često, pobede postale teško dostižna kategorija. Ništa bolje sezonu nije završio ni, sa početka ambiciozniji Inter.

>>> Kaljari se vratio u Seriju A: Igrači samo u gaćama plesali sa predsednikom (VIDEO)

Ekipa Roberta Manćinija je makar uspela da izbori plasman u Evropu, ali tamo gde ne igraju najkvalitetnije ekipe na Starom Kontinentu, već ide u u drugu klasu - u Ligu Evrope.

Inter je na svom terenu, u pretposlednjem kolu, savladao Empoli rezultatom 2:1, i na taj način teoretski osigurao četvrtu poziciju.

Strelci za domaći tim bili su Mauro Ikardi i Ivan Perišić, a za poraženi sastav Pućareli.

Stevan Jovetić je kasnije bio u centru pažnje, nezadovoljan jer je meč ponovo počeo sa klupe, a iako je ušao u nastavku, to nije promenilo njegovo raspoloženje.

- Neću da dozvolim da me ovako tretiraju. Došao sam ovde da igram i u stanju sam da igram. Uvek sam davao sve od sebe, ipak postoje odluke koje moram da poštujem, ali ovde sam došao da igram, ne da sedim na klupi. Ne mogu sa klupe da dajem golove - izjavio je Jovetić, koji će preispitati ostanak u klubu ako se situacija po njega ne bude promenila.

U Bolonji, Milan je na "jedvite jade" pobedio istoimeni domaći tim 1:0 golom Karlosa Bake iz penala protiv brojčano slabijeg rivala.

Bolonja je još od 12. minuta igrala bez isključenog Diavare, čime je ekipi Kristijana Brokija bio olakšan put do pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desha

    8. maj 2016 | 02:34

    Dobro,a ti onda lezi na nju....

  • Miki Maus Gargamel

    8. maj 2016 | 11:01

    Dok je igrao u Mancester Sitiju igrao je skoro svaku utakmicu a sad je otisao u trenutno dosta losiji tim gde greje klupu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA