Sramota na proslavi Barnlija: Odbili da uruče medalju Džoiju Bartonu (VIDEO)

Prilično neočekivana situacija za Englesku

  • 2

Zaista nečuvena situacija desila se prilikom proslave fudbalera Barnlija, koji su osvojili Čempionšip i obezbedili sezonu u Premijer ligi.

Najpre šampionima nije bilo dozvoljeno da im se pehar uruči na stadionu jer su bili gosti na poslednjem meču, pa je slavlje premešteno na balkon gradske skupštine.

Međutim, na dodeli medalja i pehara, ispostavilo se da nije bilo dovoljno medalja za sve igrače, pa je na kraju "izvisio" kontroverzni Džoi Barton.

Na balkonu je bilo 27 igrača, a na raspolaganju je bilo 25 medalja. Kada je kapiten Tom Hiton trebalo da podigne pehar, ostala je još jedna medalja, a kada je Barton prišao da je preuzme, iz rukovodstva lige su rekli da ne može da je dobije jer onaj ko podiže pehar mora da ima i medalju oko vrata.

- Nema medalje za mene? Šta se dešava - napisao je na Tviteru 33-godišnji Barton, koji je inače izglasan od strane navijača za najboljeg igrača sezone.

Za celu zbrku odgovornost je preuzeo Barnli, iz kog je saopšteno da je došlo do administrativne greške.

"Klub se izvinjava zbog nesporazuma. Liga je pretpostavila da će na balkon izaći 25 igrača, a mi smo poslali njih 27. Izvivanjavamo se zbog administrativne greške, svaki igrač će dobiti medalju," ističe se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA